Praxis Kluscontainer

Pin, Contant, Ideal, Creditcard

Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

Deskundige klantenservice +31 2076 01 920

  • Video placeholder

10 m³ grond

  • Gratis en supersnel geplaatst
  • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
  • L 365.00 x B 180.00 x H 155.00 cm

649,95 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Grond rolcontainer?

Wat mag er in een Grond container?

Grond is de verzamelnaam voor diverse soorten grondstoffen

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse grondfstoffen die onder de noemen grond ingenomen worden.

  • Visueel schone grond

  • Graszoden

  • Zand

  • Tuinaarde

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 085 04 88 362.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Anoniem

July 22, 2024

Goed

Laura Van Ruler - Hommes

July 22, 2024

Prima, alleen wel jammer dat de koelkast hier niet in mocht.

10 m3 grond Container huren bij Praxis-Kluscontainer.nl

Een 10 m3 grond Container container huur je snel, gemakkelijk en voordelig bij Praxis Kluscontainer. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om onze 10 m3 grond Container te plaatsen en op te halen.

Door onze transparante all-in prijzen ben je direct op de hoogte van onze voordelige tarieven. Wij hanteren een huurvrije periode van 8 weken en de ophaling kan op werkdagen binnen 24 uur geregeld worden! Zo ben je zo snel mogelijk van je bouwafval af en zal de verbouwing geen vertraging oplopen.

Naast de 10m3 containers, hebben wij ook 3m3, 4m3 & 6m3 containers in het assortiment.

Heb je vragen over onze 10 m3 grond Container? Onze klantenservice helpt je dan ook graag op het telefoonnummer +31 85 083 1959

De genoemde prijzen zijn all-in prijzen!

Vaak hoor je dat er kosten achteraf voldaan moeten worden. Dit vinden wij natuurlijk ook niet prettig en daarom hebben wij all-in tarieven gehanteerd.

In de prijs van een 10 m3 grond Container zit het transport voor het leveren en ophalen van de container, ook sorteren en verwerken wij het afval op een duurzame manier. In onze all-in tarief zit ook een huurvrije periode van 8 weken en alle milieutoeslagen inbegrepen.

De container kan de volgende werkdag geleverd worden 

Al onze afvalcontainers kunnen geplaatst worden op werkdagen binnen 24 uur, zo ben je zo snel mogelijk van je afval af. De container kan zowel telefonisch als via de website besteld worden. Als de bestelling voor 20.30 uur voldaan is kunnen wij garanderen dat de container de volgende werkdag geplaatst wordt.

Daarnaast kan er een voorkeur aangegeven worden voor het plaatsen van de container in de ochtend of de middag.

Naast een bestelling voor het plaatsen van een container binnen 24 uur, kan er ook vroegtijdig een reservering aangemaakt worden, hiervoor kunnen wij dan een specifieker tijdstip aangeven.

Je kan aangeven dat onze chauffeur je een half uur voor plaatsing belt, zo kan er overlegd worden hoe de 10 m3 grond Container geplaatst mag worden. Ben je niet aanwezig en niet telefonisch bereikbaar? Dan is dat natuurlijk geen probleem, de chauffeur zal de container zo nauwkeurig mogelijk en op eigen inzicht plaatsen.

Plaatsing 10 m3 grond Container

Onze 10 m3 grond Container worden met een zogenaamde portaalvrachtwagen geplaatst.

De 10 m3 grond Container wordt tijdens het plaatsen met de armen van de vrachtwagen achter de portaalvrachtwagen geplaatst. De portaalvrachtwagens zijn onze kleinste vrachtwagens, het voordeel hiervan is dat ze zich gemakkelijk door smalle wegen kunnen manoeuvreren.

Heb je een vraag over het plaatsen van een container? Dan kan onze klantenservice via Google Maps met je meekijken en advies geven over de mogelijkheden. Onze klantenservice is bereikbaar op +31 85 083 1959.

Vergunning nodig voor een 10 m3 grond Container?

De meeste containers worden zonder vergunning geplaatst. Daarbij heeft ook 99 van de 100 klanten bij ons geen vergunning. Vaak heb je wel een vergunning nodig wanneer je in een betaald parkeergebied zit.

Wil je specifiekere informatie over een container plaatsen bij jou in de straat? Neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer +31 85 083 1959.

Gerelateerde producten

3 m³ grond

349,95

4 m³ grond

449,95

6 m³ grond

6m3 container huren
479,95