10 m3 gesloten dakafval container huren

De genoemde prijzen zijn all-in prijzen!

Vaak hoor je dat er kosten achteraf voldaan moeten worden. Dit vinden wij natuurlijk ook niet prettig en hebben wij daarom all-in tarieven gehanteerd.
In de prijs van een 10 m3 gesloten dakafval container zit het transport voor het leveren en ophalen van de container, ook sorteren en verwerken wij het afval op een duurzame manier. In onze all-in tarief zit ook een huurvrije periode van 8 weken en alle milieutoeslagen inbegrepen.

De container kan de volgende werkdag geleverd worden

Al onze afvalcontainers kunnen geplaatst worden op werkdagen binnen 24 uur, zo ben je zo snel mogelijk van je afval af. De container kan zowel telefonisch als via de website besteld worden. Als de bestelling voor 20.30 uur voldaan is kunnen wij garanderen dat de container de volgende werkdag geplaatst wordt.
Daarnaast kan er een voorkeur aangegeven worden voor het plaatsen van de container in de ochtend of de middag. 

Naast een bestelling voor het plaatsen van een container binnen 24 uur, kan er ook vroegtijdig een reservering aangemaakt worden, hiervoor kunnen wij dan een specifieker tijdstip aangeven.
Je kan aangeven dat onze chauffeur je een half uur voor plaatsing belt, zo kan er overlegd worden hoe de 10m3 gesloten dakafval container geplaatst mag worden. Ben je niet aanwezig en niet telefonisch bereikbaar? Dan is dat natuurlijk geen probleem, de chauffeur zal de container zo nauwkeurig mogelijk en op eigen inzicht plaatsen. 

Plaatsing 10 m3 gesloten dakafval container

Onze 10 m3 gesloten containers worden met een zogenaamde portaalvrachtwagen geplaatst.
De 10 m3 gesloten container wordt tijdens het plaatsen met de armen van de vrachtwagen achter de portaalvrachtwagen geplaatst. De portaalvrachtwagens zijn onze kleinste vrachtwagens, het voordeel hiervan is dat ze zich gemakkelijk door smalle wegen kunnen manoeuvreren.

Heb je een vraag over het plaatsen van een container? Dan kan onze klantenservice via Google Maps met je meekijken en advies geven over de mogelijkheden. Onze klantenservice is bereikbaar op 0900-0170.
 

Vergunning nodig voor een 10 m3 gesloten dakafval container?

De meeste containers worden zonder vergunning geplaatst. Daarbij heeft ook 99 van de 100 klanten bij ons geen vergunning. Vaak heb je wel een vergunning nodig wanneer je in een betaald parkeergebied zit.
Wil je specifiekere informatie over een container plaatsen bij jou in de straat? Neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer 0900-0170. 

Past op een parkeerplaats
10m3 gesloten container huren
Afmetingen 10 m3 gesloten afvalcontainer:L: 3.65 m X H: 2.00 m X B: 1.80 m
(let op: afmetingen kunnen afwijken)
dakafval

10 m³ gesloten dakafval containerNu voor €1094,95

 
All-in tarieven
 
Pin, Contant, iDeal, Creditcard
 
Prijs inclusief 8 weken huur
Bestel direct  

10 m3 gesloten dakafval container huren bij Praxis Kluscontainer

Een 10 m3 gesloten dakafval container huur je snel, gemakkelijk en voordelig bij Praxis Kluscontainer. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om onze 10 m3 gesloten containers te plaatsen en op te halen.
De 10 m3 gesloten dakafvalcontainer heeft een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 200cm. Door deze compacte afmetingen neemt onze 10m3 gesloten dakafval container ongeveer een halve parkeerplaats in beslag.

Door onze transparante all-in prijzen ben je direct op de hoogte van onze voordelige tarieven. Wij hanteren een huurvrije periode van 8 weken en de ophaling kan op werkdagen binnen 24 uur geregeld worden! Zo ben je zo snel mogelijk van je dakafval af en zal de verbouwing geen vertraging oplopen.

Heb je vragen over onze 10 m3 gesloten container? Onze klantenservice helpt je dan ook graag op het telefoonnummer 0900-0170.

Wat mag er wel en niet in een dakafval container

Wat mag er wel in een dakafval containerWat mag er niet in een dakafval container
  • Dakleer (teerhoudend of bitumineus)
  • Dakgrind
  • Aanklevend materiaal (isolatie)
  • Maximaal 10% zand
  • Maximaal 50% hout en overig sloopafval
  • Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal
  • Gevaarlijk afval / klein chemisch afval
  • Autobanden
  • Grond
  • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 0900-0170.

 

Dit wordt mijn container

Past op een parkeerplaats
10m3 gesloten afvalcontainer

10 m³ gesloten dakafval containerNu voor €1094,95

Bestel direct  
Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
{robin_cartcontents}