15m3 dakafval container huren

De genoemde prijzen zijn dan ook all-in prijzen!

Vaak hoor je dat er kosten achteraf voldaan moeten worden. Dit vinden wij natuurlijk ook niet prettig en hebben wij daarom all-in tarieven gehanteerd.
In de prijs van een 15m3 dakafval container zit het transport voor het leveren en ophalen van de container, ook sorteren en verwerken wij het afval op een duurzame manier. In onze all-in tarief zit ook een huurvrije periode van 8 weken en alle milieutoeslagen inbegrepen.

De container kan de volgende werkdag geleverd worden

Al onze afvalcontainers kunnen geplaatst worden op werkdagen binnen 24 uur, zo ben je zo snel mogelijk van je afval af. De container kan zowel telefonisch als via de website besteld worden. Als de bestelling voor 20.30 uur voldaan is kunnen wij garanderen dat de container de volgende werkdag geplaatst wordt.
Daarnaast kan er een voorkeur aangegeven worden voor het plaatsen van de container in de ochtend of de middag. 

Naast een bestelling voor het plaatsen van een container binnen 24 uur, kan er ook vroegtijdig een reservering aangemaakt worden, hiervoor kunnen wij dan een specifieker tijdstip aangeven.
Je kan aangeven dat onze chauffeur je een half uur voor plaatsing belt, zo kan er overlegd worden hoe de 15m3 dakafval container geplaatst mag worden. Ben je niet aanwezig en niet telefonisch bereikbaar? Dan is dat natuurlijk geen probleem, de chauffeur zal de container zo nauwkeurig mogelijk en op eigen inzicht plaatsen. 

Plaatsing 15m3 dakafval container

Onze 15m3 containers worden met een zogenaamde afzetvrachtwagen geplaatst.
De 15m3 container wordt tijdens het plaatsen met de armen van de vrachtwagen achter de afzetvrachtwagen geplaatst. De afzetvrachtwagens zijn onze grootste vrachtwagens, het nadeel hiervan is dat ze zich moeilijker kunnen manoeuvreren door afgelegen gebieden.

Heb je een vraag over het plaatsen van een container? Dan kan onze klantenservice via Google Maps met je meekijken en advies geven over de mogelijkheden. Onze klantenservice is bereikbaar op 0900-0170.
 

Vergunning nodig voor een 15m3 dakafval container?

De meeste containers worden zonder vergunning geplaatst. Daarbij heeft ook 99 van de 100 klanten bij ons geen vergunning. Vaak heb je wel een vergunning nodig wanneer je in een betaald parkeergebied zit.
Wil je specifieke informatie over een container plaatsen bij jouw in de straat? Neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer 0900-0170. 

Past op 2 parkeerplaatsen
15m3 afvalcontainer
Afmetingen 15m3 afvalcontainer:L: 6.00m H: 1.00m B: 2.50m
dakafval

15m³ dakafval containerNu voor €1299,95

 
All-in tarieven
 
Pin, Contant, iDeal, Creditcard
 
Prijs inclusief 8 weken huur
Bestel direct  

15m3 dakafval container huren bij Praxis Kluscontainer

Een 15m3 dakafval container huur je snel, gemakkelijk en voordelig bij Praxis Kluscontainer. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om onze 15m3 containers te plaatsen en op te halen.
De 15m3 dakafvalcontainer heeft een lengte van 600 cm, een breedte van 250 cm en een hoogte van 100 cm. Door deze afmetingen neemt onze 10m3 dakafval container ongeveer een hele parkeerplaats in beslag.

Door onze transparante all-in prijzen ben je direct op de hoogte van onze voordelige tarieven. Wij hanteren een huurvrije periode van 8 weken en de ophaling kan op werkdagen binnen 24 uur geregeld worden! Zo ben je zo snel mogelijk van je dakafval af en zal de verbouwing geen vertraging oplopen.

Heb je vragen over onze 15m3 container? Onze klantenservice helpt je dan ook graag op het telefoonnummer 0900-0170.

Wat mag er wel en niet in een dakafval container

Soort afval
Toegestaan / niet toegestaan
Dakleer
 
Bitumen
 
Dakgrind
 
Dakafval
 
Kalkzandsteen
 
Beton puin
 
Grind/ split (geen vervuiling)
 
Grofvuil
 
Bouwafval
 
Hout
 
Groenafval
 
Grond
Maximaal 10%
Puin
 
Asbest/ gelijkend materiaal
 

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 0900-0170.

 

Dit wordt mijn container

Past op 2 parkeerplaatsen
15m3 afvalcontainer

15m³ dakafval containerNu voor €1299,95

Bestel direct