30 m3 grofvuil container huren

De genoemde prijzen zijn all-in prijzen!

Vaak hoor je dat er kosten achteraf voldaan moeten worden. Dit vinden wij natuurlijk ook niet prettig en daarom hebben wij all-in tarieven gehanteerd.
In de prijs van een 30 m3 grofvuil container zit het transport voor het leveren en ophalen van de container, ook sorteren en verwerken wij het afval op een duurzame manier. In onze all-in tarief zit ook een huurvrije periode van 8 weken en alle milieutoeslagen inbegrepen.

De container kan de volgende werkdag geleverd worden

Al onze afvalcontainers kunnen geplaatst worden op werkdagen binnen 24 uur, zo ben je zo snel mogelijk van je afval af. De container kan zowel telefonisch als via de website besteld worden. Als de bestelling voor 20.30 uur voldaan is kunnen wij garanderen dat de container de volgende werkdag geplaatst wordt.
Daarnaast kan er een voorkeur aangegeven worden voor het plaatsen van de container in de ochtend of de middag. 

Naast een bestelling voor het plaatsen van een container binnen 24 uur, kan er ook vroegtijdig een reservering aangemaakt worden, hiervoor kunnen wij dan een specifieker tijdstip aangeven.
Je kan aangeven dat onze chauffeur je een half uur voor plaatsing belt, zo kan er overlegd worden hoe de 30 m3 grofvuil container geplaatst mag worden. Ben je niet aanwezig en niet telefonisch bereikbaar? Dan is dat natuurlijk geen probleem, de chauffeur zal de container zo nauwkeurig mogelijk en op eigen inzicht plaatsen. 

Plaatsing 30 m3 grofvuil container

Onze 30 m3 containers worden met een zogenaamde afzetvrachtwagen geplaatst.
De 30 m3 container wordt tijdens het plaatsen met de armen van de vrachtwagen achter de afzetvrachtwagen geplaatst. De afzetvrachtwagens zijn onze grootste vrachtwagens, het nadeel hiervan is dat ze zich moeilijker kunnen manoeuvreren door afgelegen gebieden.

Heb je een vraag over het plaatsen van een container? Dan kan onze klantenservice via Google Maps met je meekijken en advies geven over de mogelijkheden. Onze klantenservice is bereikbaar op 0900-0170.
 

Vergunning nodig voor een 30 m3 grofvuil container?

De meeste containers worden zonder vergunning geplaatst. Daarbij heeft ook 99 van de 100 klanten bij ons geen vergunning. Vaak heb je wel een vergunning nodig wanneer je in een betaald parkeergebied zit.
Wil je specifieke informatie over een container plaatsen bij jou in de straat? Neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer 0900-0170. 

Past op 2 parkeerplaatsen
30m3 afvalcontainer huren
Afmetingen 30m3 afvalcontainer:L: 6 m X B: 2.5 m X H: 1.85 m
(let op: afmetingen kunnen afwijken)
grofvuil

30 m³ grofvuil containerNu voor € 1499,95

 
All-in tarieven
 
Pin, Contant, iDeal, Creditcard
 
Prijs inclusief 8 weken huur
Bestel direct  

30 m3 grofvuil container huren bij Praxis Kluscontainer

Een 30 m3 grofvuil container huur je snel, gemakkelijk en voordelig bij Praxis Kluscontainer. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om onze 30 m3 containers te plaatsen en op te halen.
De 30 m3 grofvuilcontainer heeft een lengte van 600 cm, een breedte van 250 cm en een hoogte van 185 cm. Door deze afmetingen neemt onze 30 m3 grofvuil container ongeveer een hele parkeerplaats in beslag.

Door onze transparante all-in prijzen ben je direct op de hoogte van onze voordelige tarieven. Wij hanteren een huurvrije periode van 8 weken en de ophaling kan op werkdagen binnen 24 uur geregeld worden! Zo ben je zo snel mogelijk van je grofvuil af en zal de verbouwing geen vertraging oplopen.

Heb je vragen over onze 30 m3 container? Onze klantenservice helpt je dan ook graag op het telefoonnummer 0900-0170.

Wat mag er wel en niet in een grofvuil container

Toegestaan in een grofvuil containerNiet toegestaan in een grofvuil container
 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw- en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • Papier
 • Plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - vinyl - pvc
 • Dakleer - Rubber - banden
 • Asbest - Asbest gelijkend materiaal
 • Koelkast - vriezer
 • Chemisch afval - accu’s - olie - verfblikken
 • Bielzen - C-hout - verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval - etensresten
 • Compost - Mest
 • Zand en grond

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 0900-0170.

 

Dit wordt mijn container

Past op 2 parkeerplaatsen
30m3 afvalcontainer huren

30 m³ grofvuil containerNu voor € 1499,95

Bestel direct  
Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
{robin_cartcontents}