Praxis Kluscontainer

Pin, Contant, Ideal, Creditcard

Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

Deskundige klantenservice +31 2076 01 920

  • Video placeholder

3 m³ dakafval

  • Gratis en supersnel geplaatst
  • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
  • L 190.00 x B 160.00 x H 110.00 cm

649,95 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Dakafval rolcontainer?

Wat mag er in een Dakafval container?

Dakafval is de verzamelnaam voor diverse soorten dakafval. Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen dakafval ingenomen worden.

  • Dakleer (teerhoudend of bitumineus)

  • Dakgrind

  • Aanklevend materiaal (isolatie)

  • maximaal 10% zand

  • Maximaal 50% hout en overig afval

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 085 04 88 362.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Dhr Diepenbeek

July 09, 2024

goed

Strik

July 09, 2024

Beerjevtevlaat ontdekt dat matrassen geen huisraad is...dus 2 er in gelegt ,en wel netjes gebeld gemeld en betaald, misschien bij info duidelijker vermelden dat matrassen geen huisraad is..wel vreemd want eigenlijk is het gewoon huisraad..

c Steenbergen

July 09, 2024

Geweldige oplossing

3 m3 dakafval Container huren bij Praxis-Kluscontainer.nl

Een 3 m3 dakafval Container container huur je snel, gemakkelijk en voordelig bij Praxis Kluscontainer. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om onze 3 m3 dakafval Container te plaatsen en op te halen.

De 3 m3 dakafval Container heeft een lengte van 190 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 110 cm. Door deze compacte afmetingen neemt onze 3 m3 dakafval Container ongeveer een halve parkeerplaats in beslag.

Heb je niet voldoende aan een 3m3 dakafval container? Bekijk dan ook eens onze 4m3 dakafval container, 6m3 dakafval container of 10m3 dakafval container.

Door onze transparante all-in prijzen ben je direct op de hoogte van onze voordelige tarieven. Wij hanteren een huurvrije periode van 8 weken en de ophaling kan op werkdagen binnen 24 uur geregeld worden! Zo ben je zo snel mogelijk van je bouwafval af en zal de verbouwing geen vertraging oplopen.

Heb je vragen over onze 3 m3 dakafval Container? Onze klantenservice helpt je dan ook graag op het telefoonnummer +31 85 018 7888

De genoemde prijzen zijn all-in prijzen!

Vaak hoor je dat er kosten achteraf voldaan moeten worden. Dit vinden wij natuurlijk ook niet prettig en daarom hebben wij all-in tarieven gehanteerd.

In de prijs van een 3 m3 dakafval Container zit het transport voor het leveren en ophalen van de container, ook sorteren en verwerken wij het afval op een duurzame manier. In onze all-in tarief zit ook een huurvrije periode van 8 weken en alle milieutoeslagen inbegrepen.

De container kan de volgende werkdag geleverd worden

Al onze afvalcontainers kunnen geplaatst worden op werkdagen binnen 24 uur, zo ben je zo snel mogelijk van je afval af. De container kan zowel telefonisch als via de website besteld worden. Als de bestelling voor 20.30 uur voldaan is kunnen wij garanderen dat de container de volgende werkdag geplaatst wordt.

Daarnaast kan er een voorkeur aangegeven worden voor het plaatsen van de container in de ochtend of de middag.

Naast een bestelling voor het plaatsen van een container binnen 24 uur, kan er ook vroegtijdig een reservering aangemaakt worden, hiervoor kunnen wij dan een specifieker tijdstip aangeven.

Je kan aangeven dat onze chauffeur je een half uur voor plaatsing belt, zo kan er overlegd worden hoe de 3 m3 dakafval Container geplaatst mag worden. Ben je niet aanwezig en niet telefonisch bereikbaar? Dan is dat natuurlijk geen probleem, de chauffeur zal de container zo nauwkeurig mogelijk en op eigen inzicht plaatsen.

Plaatsing 3 m3 dakafval Container

Onze 3 m3 dakafval Container worden met een zogenaamde portaalvrachtwagen geplaatst.

De 3 m3 dakafval Container wordt tijdens het plaatsen met de armen van de vrachtwagen achter de portaalvrachtwagen geplaatst. De portaalvrachtwagens zijn onze kleinste vrachtwagens, het voordeel hiervan is dat ze zich gemakkelijk door smalle wegen kunnen manoeuvreren.

Heb je een vraag over het plaatsen van een container? Dan kan onze klantenservice via Google Maps met je meekijken en advies geven over de mogelijkheden. Onze klantenservice is bereikbaar op +31 85 018 7888.

Vergunning nodig voor een 3 m3 dakafval Container?

De meeste containers worden zonder vergunning geplaatst. Daarbij heeft ook 99 van de 100 klanten bij ons geen vergunning. Vaak heb je wel een vergunning nodig wanneer je in een betaald parkeergebied zit.

Wil je specifiekere informatie over een container plaatsen bij jou in de straat? Neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer +31 85 018 7888.

Gerelateerde producten

4 m³ dakafval

724,95

6 m³ dakafval

6m3 container huren
824,95

10 m³ dakafval

999,95