Praxis Kluscontainer

Pin, Contant, Ideal, Creditcard

Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

Deskundige klantenservice +31 2076 01 920

3m3 container
  • 3m3 container
  • Video placeholder

3 m³ groenafval

  • Gratis en supersnel geplaatst
  • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
  • L 190.00 x B 160.00 x H 110.00 cm

169,95 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Groenafval rolcontainer?

Wat mag er in een Bouw- En Sloopafval container?

groenafval is de verzamelnaam voor oa snoeiafval.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalsoorten die onder de noemen groenafval ingenomen worden.

  • Snoei- en tuinafval

  • Takken en struiken (zonder kluit)

  • Onkruid

  • Bladeren

  • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 085 04 88 362.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Dhr Diepenbeek

July 09, 2024

goed

Strik

July 09, 2024

Beerjevtevlaat ontdekt dat matrassen geen huisraad is...dus 2 er in gelegt ,en wel netjes gebeld gemeld en betaald, misschien bij info duidelijker vermelden dat matrassen geen huisraad is..wel vreemd want eigenlijk is het gewoon huisraad..

c Steenbergen

July 09, 2024

Geweldige oplossing

3 m3 groenafval Container huren bij Praxis-Kluscontainer.nl

Een 3 m3 groenafval Container container huur je snel, gemakkelijk en voordelig bij Praxis Kluscontainer. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om onze 3 m3 groenafval Container te plaatsen en op te halen.

Door onze transparante all-in prijzen ben je direct op de hoogte van onze voordelige tarieven. Wij hanteren een huurvrije periode van 8 weken en de ophaling kan op werkdagen binnen 24 uur geregeld worden! Zo ben je zo snel mogelijk van je bouwafval af en zal de verbouwing geen vertraging oplopen.

Heb je vragen over onze 3 m3 groenafval Container? Onze klantenservice helpt je dan ook graag op het telefoonnummer +31 85 048 5425

De genoemde prijzen zijn all-in prijzen!

Vaak hoor je dat er kosten achteraf voldaan moeten worden. Dit vinden wij natuurlijk ook niet prettig en daarom hebben wij all-in tarieven gehanteerd.

In de prijs van een 3 m3 groenafval Container zit het transport voor het leveren en ophalen van de container, ook sorteren en verwerken wij het afval op een duurzame manier. In onze all-in tarief zit ook een huurvrije periode van 8 weken en alle milieutoeslagen inbegrepen.

Twijfel je of een 3m3 container groot genoeg is? Bekijk ook onze grotere groenafval containers zoals de 4m3, 6m3 & 10m3.

De container kan de volgende werkdag geleverd worden 

Al onze afvalcontainers kunnen geplaatst worden op werkdagen binnen 24 uur, zo ben je zo snel mogelijk van je afval af. De container kan zowel telefonisch als via de website besteld worden. Als de bestelling voor 20.30 uur voldaan is kunnen wij garanderen dat de container de volgende werkdag geplaatst wordt.

Daarnaast kan er een voorkeur aangegeven worden voor het plaatsen van de container in de ochtend of de middag.

Naast een bestelling voor het plaatsen van een container binnen 24 uur, kan er ook vroegtijdig een reservering aangemaakt worden, hiervoor kunnen wij dan een specifieker tijdstip aangeven.

Je kan aangeven dat onze chauffeur je een half uur voor plaatsing belt, zo kan er overlegd worden hoe de 3 m3 groenafval Container geplaatst mag worden. Ben je niet aanwezig en niet telefonisch bereikbaar? Dan is dat natuurlijk geen probleem, de chauffeur zal de container zo nauwkeurig mogelijk en op eigen inzicht plaatsen.

Plaatsing 3 m3 groenafval Container

Onze 3 m3 groenafval Container worden met een zogenaamde portaalvrachtwagen geplaatst.

De 3 m3 groenafval Container wordt tijdens het plaatsen met de armen van de vrachtwagen achter de portaalvrachtwagen geplaatst. De portaalvrachtwagens zijn onze kleinste vrachtwagens, het voordeel hiervan is dat ze zich gemakkelijk door smalle wegen kunnen manoeuvreren.

Heb je een vraag over het plaatsen van een container? Dan kan onze klantenservice via Google Maps met je meekijken en advies geven over de mogelijkheden. Onze klantenservice is bereikbaar op +31 85 048 5425.

Vergunning nodig voor een 3 m3 groenafval Container?

De meeste containers worden zonder vergunning geplaatst. Daarbij heeft ook 99 van de 100 klanten bij ons geen vergunning. Vaak heb je wel een vergunning nodig wanneer je in een betaald parkeergebied zit.

Wil je specifiekere informatie over een container plaatsen bij jou in de straat? Neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer +31 85 048 5425.

Gerelateerde producten

4 m³ groenafval

189,95

6 m³ groenafval

6m3 container huren
209,95

10 m³ groenafval

269,95

10 m³G groenafval

10m3 gesloten container
269,95