Praxis Kluscontainer

Pin, Contant, Ideal, Creditcard

Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

Deskundige klantenservice +31 2076 01 920

40m3 container huren
 • 40m3 container huren
 • Video placeholder

40 m³ hout

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 750.00 x B 250.00 x H 220.00 cm

949,95 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Hout rolcontainer?

Wat mag er afgevoerd worden in een Hout container?

Hout is de verzamelnaam voor diverse soorten hout. Hieronder tref je een overzicht aan van diverse soorten hout die onder de noemen hout ingenomen worden.

 • Hardboard en zachtboard

 • Spaanplaat

 • Mdf

 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen)

 • beschilderd hout

 • Kozijnen en deuren (vrij van glas)

 • Hout met scharnieren en of spijkers

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 085 04 88 362.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

A. van Craenenbroeck

May 29, 2024

Prima geregeld.

Mevr Naarden

May 29, 2024

Netjes geleverd Vriendelijke chauffeur

g Smits

May 29, 2024

Container werd geplaatst en opgehaald zoals afgesproken. Het is wel jammer dat er niet gebeld werd op het moment dat de container neer werd gezet. Gelukkig hoorde ik de vrachtwagen zodat hij op de juiste plek neer werd gezet anders had hij tussen 2 auto's en met de lage kant tegen de struiken gestaan waardoor het lastig zou worden alles erin te gooien.

40 m3 hout Container huren bij Praxis-Kluscontainer.nl

Een 40 m3 hout Container container huur je snel, gemakkelijk en voordelig bij Praxis Kluscontainer. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om onze 40 m3 hout Container te plaatsen en op te halen.

Door onze transparante all-in prijzen ben je direct op de hoogte van onze voordelige tarieven. Wij hanteren een huurvrije periode van 8 weken en de ophaling kan op werkdagen binnen 24 uur geregeld worden! Zo ben je zo snel mogelijk van je bouwafval af en zal de verbouwing geen vertraging oplopen.

Heb je vragen over onze 40 m3 hout Container? Onze klantenservice helpt je dan ook graag op het telefoonnummer +31 85 048 5425

De genoemde prijzen zijn all-in prijzen!

Vaak hoor je dat er kosten achteraf voldaan moeten worden. Dit vinden wij natuurlijk ook niet prettig en daarom hebben wij all-in tarieven gehanteerd.

In de prijs van een 40 m3 hout Container zit het transport voor het leveren en ophalen van de container, ook sorteren en verwerken wij het afval op een duurzame manier. In onze all-in tarief zit ook een huurvrije periode van 8 weken en alle milieutoeslagen inbegrepen. 

De container kan de volgende werkdag geleverd worden

Al onze afvalcontainers kunnen geplaatst worden op werkdagen binnen 24 uur, zo ben je zo snel mogelijk van je afval af. De container kan zowel telefonisch als via de website besteld worden. Als de bestelling voor 20.30 uur voldaan is kunnen wij garanderen dat de container de volgende werkdag geplaatst wordt.

Daarnaast kan er een voorkeur aangegeven worden voor het plaatsen van de container in de ochtend of de middag.

Naast een bestelling voor het plaatsen van een container binnen 24 uur, kan er ook vroegtijdig een reservering aangemaakt worden, hiervoor kunnen wij dan een specifieker tijdstip aangeven.

Je kan aangeven dat onze chauffeur je een half uur voor plaatsing belt, zo kan er overlegd worden hoe de 40 m3 hout Container geplaatst mag worden. Ben je niet aanwezig en niet telefonisch bereikbaar? Dan is dat natuurlijk geen probleem, de chauffeur zal de container zo nauwkeurig mogelijk en op eigen inzicht plaatsen.

Plaatsing 40 m3 hout Container

Onze 40 m3 hout Container worden met een zogenaamde portaalvrachtwagen geplaatst.

De 40 m3 hout Container wordt tijdens het plaatsen achter de vrachtwagen geplaatst. De afzetvrachtwagens zijn onze kleinste vrachtwagens voor afzet containers zoals de 15m3 container en de 30m3 container, het voordeel hiervan is dat ze zich gemakkelijk door smalle wegen kunnen manoeuvreren.

Heb je een vraag over het plaatsen van een container? Dan kan onze klantenservice via Google Maps met je meekijken en advies geven over de mogelijkheden. Onze klantenservice is bereikbaar op +31 85 048 5425.

Vergunning nodig voor een 40 m3 hout Container?

De meeste containers worden zonder vergunning geplaatst. Daarbij heeft ook 99 van de 100 klanten bij ons geen vergunning. Vaak heb je wel een vergunning nodig wanneer je in een betaald parkeergebied zit.

Wil je specifiekere informatie over een container plaatsen bij jou in de straat? Neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer +31 85 048 5425.

Gerelateerde producten

6 m³ hout

6m3 container huren
229,95

10 m³ hout

269,95

15 m³ hout

649,95

30 m³ hout

30m3 container huren
845,95