4m3 puin container huren

De genoemde prijzen zijn dan ook all-in prijzen!

Vaak hoor je dat er kosten achteraf voldaan moeten worden. Dit vinden wij natuurlijk ook niet prettig en hebben wij daarom all-in tarieven gehanteerd.
In de prijs van een 4m3 puin container zit het transport voor het leveren en ophalen van de container, ook sorteren en verwerken wij het afval op een duurzame manier. In onze all-in tarief zit ook een huurvrije periode van 8 weken en alle milieutoeslagen inbegrepen.

De container kan de volgende werkdag geleverd worden

Al onze afvalcontainers kunnen geplaatst worden op werkdagen binnen 24 uur, zo ben je zo snel mogelijk van je afval af. De container kan zowel telefonisch als via de website besteld worden. Als de bestelling voor 20.30 uur voldaan is kunnen wij garanderen dat de container de volgende werkdag geplaatst wordt.
Daarnaast kan er een voorkeur aangegeven worden voor het plaatsen van de container in de ochtend of de middag.

Naast een bestelling voor het plaatsen van een container binnen 24 uur, kan er ook vroegtijdig een reservering aangemaakt worden, hiervoor kunnen wij dan een specifieker tijdstip aangeven.
Je kan aangeven dat onze chauffeur je een half uur voor plaatsing belt, zo kan er overlegd worden hoe de 4m3 puin container geplaatst mag worden. Ben je niet aanwezig en niet telefonisch bereikbaar? Dan is dat natuurlijk geen probleem, de chauffeur zal de container zo nauwkeurig mogelijk en op eigen inzicht plaatsen.

Plaatsing 4m3 puin container

Onze 4m3 containers worden met een zogenaamde portaalvrachtwagen geplaatst.
De 4m3 container wordt tijdens het plaatsen met de armen van de vrachtwagen achter de portaalvrachtwagen geplaatst. De portaalvrachtwagens zijn onze kleinste vrachtwagens, het voordeel hiervan is dat ze zich gemakkelijk door smalle wegen kunnen manoeuvreren.

Heb je een vraag over het plaatsen van een container? Dan kan onze klantenservice via Google Maps met je meekijken en advies geven over de mogelijkheden. Onze klantenservice is bereikbaar op 0900-0170.
 

Vergunning nodig voor een 4m3 puin container?

De meeste containers worden zonder vergunning geplaatst. Daarbij heeft ook 99 van de 100 klanten bij ons geen vergunning. Vaak heb je wel een vergunning nodig wanneer je in een betaald parkeergebied zit.
Wil je specifiekere informatie over een container plaatsen bij jouw in de straat? Neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer 0900-0170.

Past op een parkeerplaats
4m3 afvalcontainer huren
Afmetingen 4m3 afvalcontainer:L: 2.45m H: 1.20m B: 1.60m
puin

4m³ puin containerNu voor €149,95

 
All-in tarieven
 
Pin, Contant, iDeal, Creditcard
 
Prijs inclusief 8 weken huur
Bestel direct  

4m3 puin container huren bij Praxis Kluscontainer

Een 4m3 puin container huur je snel, gemakkelijk en voordelig bij Praxis Kluscontainer. Dagelijks rijden wij door heel Nederland om onze 4m3 containers te plaatsen en op te halen.
De 4m3 puincontainer heeft een lengte van 245cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120cm. Door deze compacte afmetingen neemt onze 4m3 puin container ongeveer een halve parkeerplaats in beslag.

Door onze transparante all-in prijzen ben je direct op de hoogte van onze voordelige tarieven. Wij hanteren een huurvrije periode van 8 weken en de ophaling kan op werkdagen binnen 24 uur geregeld worden! Zo ben je zo snel mogelijk van je puin af en zal de verbouwing geen vertraging oplopen.

Heb je vragen over onze 4m3 container? Onze klantenservice helpt je dan ook graag op het telefoonnummer 0900-0170.

Wat mag er wel en niet in een Puin container

Soort afval
Toegestaan / niet toegestaan
Keramiek (toiletpot, wasbak)
 
Grofvuil
 
Dakpannen
 
Hout
 
Kalkzandsteen
 
Dakafval, dakleer, bitumen
 
Grind/ split (geen vervuiling)
 
Bouwafval
 
Straatstenen / tegels
 
Groenafval
 
Metselstenen
 
Zand en of grond
Maximaal 5%
Beton puin
 
 
 

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 0900-0170.

 

Dit wordt mijn container

Past op een parkeerplaats
4m3 afvalcontainer huren

4m³ puin containerNu voor €149,95

Bestel direct