Praxis Kluscontainer
Container huren Borsele

Afvalcontainer huren Borsele

Pin, Contant, Ideal, Creditcard

Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

Deskundige klantenservice +31 2076 01 920

Praxis-kluscontainer.nl in Borsele

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort
container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of
wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Bekijk al onze producten in Borsele

Containers van 3 m³ t/m 40 m³ huren in Borsele ?

Lees verder
Opslagcontainer

Opslagcontainer huren in Borsele ?

Lees verder

Ophoogzand nodig in Borsele ?

Lees verder

Opslagcontainer huren Borsele

Wil jij een opslagcontainer huren in Borsele voor het tijdelijk opslaan van bijvoorbeeld meubels? Dan zijn onze opslagcontainers de oplossing.

Een opslagcontainer huren in Borsele kan al vanaf 1 week en wij bieden hierin een flexibele huurtermijn. Zolang jij de opslagcontainer in Borsele nodig hebt, laten wij deze staan.

Aanbevolen door 99% van onze klanten in de buurt

Dhr Diepenbeek

July 09, 2024

goed

Strik

July 09, 2024

Beerjevtevlaat ontdekt dat matrassen geen huisraad is...dus 2 er in gelegt ,en wel netjes gebeld gemeld en betaald, misschien bij info duidelijker vermelden dat matrassen geen huisraad is..wel vreemd want eigenlijk is het gewoon huisraad..

c Steenbergen

July 09, 2024

Geweldige oplossing

Wij leveren door heel Borsele

Container huren Borsele

Benieuwd in welke regio wij leveren?

 • Borsele

 • s-Gravenpolder

 • s-Heerenbroek

 • Heinekenszand

 • Lewedorp

 • Baarland

 • Driebergen

 • Ellewoutsdijk

 • s-Heer Abtskerke

 • Kwadendamme

 • Nieuwdorp

 • Nisse

 • Oudelande

 • Ovezande

 • Heel Nederland

Eerder besteld in de buurt

6 m3 afvalcontainer

Besteld in de Keulenstraat
Gevuld met Bouw- en sloopafval

30 m3 afvalcontainer

Besteld in G.D. Jordensplein
Gevuld met Grond

20 m3 afvalcontainer

Besteld in Rutgerstraat
Gevuld met Hout

Container huren Borsele

Of je nou een project hebt in Kwadendamme of in de gezellige kern van ‘s-Gravenpolder, wij staan voor je klaar! Bij Praxis-Kluscontainer.nl kun je eenvoudig een afvalcontainer huren voor al jouw klussen en verbouwingen.

Zo vind je in ons uitgebreide assortiment containers voor:

– Puinafval

– Tuinafval

– Bouwafval

Houtafval

– Groenafval

– Grondafval

– Sloopafval

– Dakafval

Onze containers worden standaard verhuurd voor een periode van 8 weken, maar verlenging is altijd mogelijk. En het beste van alles? Onze prijzen zijn all-inclusive, wat betekent dat ze inclusief de huurperiode, het plaatsen en verwijderen van de container, BTW en afvalverwerking zijn.

Wij bieden ook rolcontainers aan voor restafval.  

Bouwcontainer huren in Borsele 

Wil je tijdens jouw renovatie of sloopproject een schone werkomgeving behouden? Huur dan een bouwcontainer bij Praxis-Kluscontainer.nl. Onze bouwcontainers zijn geschikt voor het afvoeren van huisraad, hout en steenachtige materialen. Let op: onder andere dakleer, koelkasten en matrassen mogen niet worden weggegooid in onze bouwcontainers. Twijfel je over bepaalde afvalsoorten? Raadpleeg dan onze website voor een volledig overzicht. 

Container huren bij Praxis-Kluscontainer.nl 

Praxis-Kluscontainer.nl is de juiste keuze als het gaat om het huren van een container. Wij leveren containers aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Met onze spoedservice kunnen we zelfs binnen 24 uur leveren. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice altijd klaar om je te helpen. Bij Praxis-Kluscontainer.nl bieden we niet alleen kwaliteit en service, maar ook een goede ondersteuning.

Algemene voorwaarden

Mogelijkheden afvalcontainer huren Borsele

Bij het huren van een opslagcontainer is het belangrijk om met echte specialisten te werken voor kwaliteit en service. Praxis-Kluscontainer.nl is zo’n specialist en wij bedienen dagelijks klanten door heel Nederland. Of je nu in Kwadendamme, ‘s-Gravenpolder of ergens anders woont? Wij kunnen jou voorzien van de beste opslagcontainer oplossingen. Bij ons kun je rekenen op transparante prijzen zonder kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Betaling is eenvoudig en kan via iDeal, creditcard of overboeking.

Onze prijzen zijn inclusief:

– BTW

– Transport (plaatsen en ophalen)

– Huur per week 

In sommige gevallen is het tijdens de bouw nodig om jouw inboedel elders op te slaan. Gelukkig biedt Praxis-Kluscontainer.nl ook opslagcontainers aan waarin je tijdelijk jouw spullen kunt bewaren. In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig, maar wanneer je een opslagcontainer wilt plaatsen langs de openbare weg of op een parkeerplaats, adviseren wij contact op te nemen met de gemeente voor de spelregels. Meer informatie hierover vind je op onze website. 

Je kunt bij Praxis-Kluscontainer.nl een opslagcontainer huren in twee formaten:

3 meter lang, 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog bijvoorbeeld voor 4 weken

6 meter lang, 2,5 meter breed en 2,6 meter hoog bijvoorbeeld voor 4 weken

deze afmetingen kunnen iets afwijken 

Weet je welke opslagcontainer je wilt huren? Bestel deze dan eenvoudig online of telefonisch bij Praxis-Kluscontainer.nl. 

Praxis-Kluscontainer.nl maakt het huren van een container eenvoudig en stressvrij. Of het nu gaat om een afvalcontainer, bouwcontainer of opslagcontainer. Wij bieden de juiste container oplossingen voor al jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of direct online bestellen via onze website.

Expertise

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuur- branche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht staan onze collega's van de klantenservice altijd voor je klaar, daarnaast kun je ook altijd kijken op onze klantenservice pagina.

Laatste update: 23-02-2024