Praxis Kluscontainer
Container huren Sluis

Afvalcontainer huren Sluis

Pin, Contant, Ideal, Creditcard

Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

Deskundige klantenservice +31 2076 01 920

Praxis-kluscontainer.nl in Sluis

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort
container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of
wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Bekijk al onze producten in Sluis

Containers van 3 m³ t/m 40 m³ huren in Sluis ?

Lees verder
Opslagcontainer

Opslagcontainer huren in Sluis ?

Lees verder

Ophoogzand nodig in Sluis ?

Lees verder

Opslagcontainer huren Sluis

Wil jij een opslagcontainer huren in Sluis voor het tijdelijk opslaan van bijvoorbeeld meubels? Dan zijn onze opslagcontainers de oplossing.

Een opslagcontainer huren in Sluis kan al vanaf 1 week en wij bieden hierin een flexibele huurtermijn. Zolang jij de opslagcontainer in Sluis nodig hebt, laten wij deze staan.

Aanbevolen door 99% van onze klanten in de buurt

Anoniem

July 22, 2024

Goed

Laura Van Ruler - Hommes

July 22, 2024

Prima, alleen wel jammer dat de koelkast hier niet in mocht.

Wij leveren door heel Sluis

Container huren Sluis

Benieuwd in welke regio wij leveren?

 • Sluis

 • Aardenbrug

 • Breskens

 • Oostburg

 • Cadzand

 • Eede

 • Groede

 • Hoofdplaat

 • IJzendijke

 • Nieuwvliet

 • Retranchement

 • Schoondijke

 • Sint Kruis

 • Waterlandkerkje

 • Zuidzande

 • Heel Nederland

Eerder besteld in de buurt

6 m3 afvalcontainer

Besteld in de Keulenstraat
Gevuld met Bouw- en sloopafval

30 m3 afvalcontainer

Besteld in G.D. Jordensplein
Gevuld met Grond

20 m3 afvalcontainer

Besteld in Rutgerstraat
Gevuld met Hout

Container huren Sluis

Of je nou een project hebt in Oostburg of in het bruisende centrum van Sluis, wij staan voor je klaar! Bij Praxis-kluscontainer.nl kun je gemakkelijk en snel een afvalcontainer huren die perfect aansluit op jouw behoeften. 

Zo vind je in ons uitgebreide assortiment containers voor:

– Puinafval

– Huisraad en grofvuil afval

– Bouwafval

– Houtafval

Groenafval

– Grondafval

Sloopafval

– Dakafval

De standaard verhuurperiode van een container is 8 weken, maar deze kan altijd worden verlengd indien nodig. Bij Praxis-kluscontainer.nl hanteren wij scherpe all-in prijzen, wat betekent dat de huurperiode, het plaatsen en ophalen van de container, de BTW en de verwerking van het afval allemaal bij de prijs zijn inbegrepen.

Daarnaast bieden wij ook rolcontainers aan voor restafval.  

Bouwcontainer huren in Sluis 

Wil je graag een bouwproject starten in Sluis? Dan is het huren van een bouwcontainer bij Praxis-kluscontainer.nl de perfecte oplossing om jouw werkplek schoon te houden. Onze bouwcontainers kunnen worden gebruikt voor renovatie-, verbouwings- en sloopwerkzaamheden. Je kunt hierin onder andere huisraad, hout en steenachtige materialen kwijt. Let wel op dat bitumen, vries- en koelkasten en matrassen bv niet in de bouwcontainer mogen worden gedeponeerd. Voor meer informatie over wat wel en niet in de container mag, kun je terecht op onze website. 

Container huren bij Praxis-kluscontainer.nl 

Praxis-kluscontainer.nl is dé ideale keuze voor het huren van een container. Wij leveren containers aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij spoed leveren wij zelfs binnen 24 uur, zodat je direct aan de slag kunt met jouw project. Onze klantenservice staat altijd paraat om eventuele vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Bij Praxis-kluscontainer.nl bieden wij service op maat en streven we naar optimale klanttevredenheid.

Mogelijkheden afvalcontainer huren Sluis

Voor opslagmogelijkheden tijdens jouw bouwproject kun je ook bij Praxis-kluscontainer.nl terecht. Wij werken uitsluitend met specialisten die garant staan voor kwaliteit en service. Onze opslagcontainers zijn geschikt voor verschillende toepassingen en kunnen worden geleverd ongeacht jouw locatie of woonplaats in Sluis. Bij Praxis-kluscontainer.nl hanteren wij transparante prijzen zonder verrassingen achteraf. Je kunt eenvoudig betalen via iDeal, creditcard of overboeking.

Onze prijzen zijn inclusief:

– BTW

– Transport (plaatsen en ophalen)

– Huur per week

Het kan tijdens een bouwproject ook voorkomen dat je jouw inboedel elders moet opslaan. Gelukkig kun je bij ons terecht voor het huren van een opslagcontainer. In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig, tenzij je de container op een openbare weg of parkeerplaats wilt plaatsen. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar de spelregels op onze website.

Je kunt bij Praxis-kluscontainer.nl een opslagcontainer huren in twee formaten:

 • maten kunnen afwijken

– 3 meter lang, 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog

– 6 meter lang, 2,5 meter breed en 2,6 meter hoog 

Weet je welke opslagcontainer je wilt huren? Bestel deze dan eenvoudig online of telefonisch bij Praxis-kluscontainer.nl. 

Praxis-kluscontainer.nl maakt het huren van een container gemakkelijk en zorgeloos. Of je nu een afvalcontainer of opslagcontainer nodig hebt, wij bieden de juiste container oplossing voor al jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen. Je kunt ons telefonisch bereiken of direct via onze website bestellen.

Expertise

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuur- branche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht staan onze collega's van de klantenservice altijd voor je klaar, daarnaast kun je ook altijd kijken op onze klantenservice pagina.

Laatste update: 27-02-2024