Praxis Kluscontainer
Bouwafval container huren

Bouwafval container huren: Containers voor bouw- en sloopafval

 • Bouwafval containers is alle maten
 • Levering van bouwafvalcontainers door heel Nederland.
 • Overzichtelijke tarieven voor het afvoeren van bouwafval

Afvalcontainers bouw- en sloopafval

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³ voor bouw- en sloopafval.

Wat mag er wel en niet in een Bouw- En Sloopafval rolcontainer?

Wat mag er in een Bouw- En Sloopafval container?

 • Grofvuil - Huisraad

 • Bouw- en sloopafval

 • Steenachtige materialen

 • Papier - plastic

 • Hout

 • Maximaal 5% plafondplaten

 • Maximaal 10% isolatiemateriaal

 • Maximaal 15% gips - gasbeton

 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - vinyl - pvc

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 085 04 88 362.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Dhr Diepenbeek

July 09, 2024

goed

Strik

July 09, 2024

Beerjevtevlaat ontdekt dat matrassen geen huisraad is...dus 2 er in gelegt ,en wel netjes gebeld gemeld en betaald, misschien bij info duidelijker vermelden dat matrassen geen huisraad is..wel vreemd want eigenlijk is het gewoon huisraad..

c Steenbergen

July 09, 2024

Geweldige oplossing

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Bouwafval container huren: Maak de juiste keuze met onze handige gids

Ga jij binnenkort klussen of verbouwen en komt hierbij sloop- of bouwafval vrij? Dan raden wij je aan om een bouwafval container te huren bij Praxis-kluscontainer.nl. Al meer dan 15 jaar is Praxis-kluscontainer.nl gespecialiseerd in containerverhuur en helpen wij klussers bij het vinden van de juiste bouwafval container. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om elke klant te voorzien van advies op maat en naar tevredenheid te bedienen. Deze tevredenheid is goed terug te zien in de vele positieve reviews die we hebben ontvangen van klanten die eerder een bouwafval container bij ons gehuurd hebben.

Het bestellen van een container voor sloopafval biedt je een goedkope en praktische oplossing voor het verwerken van je bouwafval. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste container kiest voor jouw klus? Je hebt immers enkele zaken waar je rekening mee moet houden bij het bestellen van jouw bouwafval container. In deze handige gids voor het huren van een bouwafval container nemen wij je mee door het proces en bieden we je praktische tips. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!

Waarom een bouwafval container huren bij Praxis-kluscontainer?

Wanneer je online op zoek gaat naar een bouwafval container, zijn er veel partijen waaruit je kunt kiezen. Wat maakt Praxis-kluscontainer.nl nou hèt adres om een bouwafval container te huren? Wij zijn zeer trots op ons bedrijf en hebben al vele klussers geholpen bij het vinden van de juiste bouwafval container voor hun sloop- en bouwafval. Er zijn talloze zaken waar wij trots op zijn, maar we laten het liefste de klanten aan het woord. Uit de vele positieve reviews die we al hebben ontvangen blijkt dat je het onderstaande kunt verwachten wanneer je een bouwafval container huurt bij Praxis-kluscontainer.nl

Uitstekende klantenservice & duidelijke communicatie

Wanneer je een bouwafval container bij ons wilt huren zul je merken dat je niet voor verrassingen komt te staan. Duidelijke communicatie staat bij ons centraal, vanaf het begin tot het einde van de huurperiode. Door duidelijke afspraken te maken zorgen we dat er een heldere verwachting is, je weet exact waar je aan toe bent. Ook qua kosten is alles glashelder. Je geniet van all-in prijzen bij het huren van je bouwafval container, waardoor je niet verrast wordt door onverwachte kosten. We staan altijd klaar om je te helpen, in elke fase van het proces. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste formaat sloopafval container of bij het meedenken van de plaatsing ervan, wij zijn er voor je. Indien je tijdens het proces vragen hebt staat onze deskundige klantenservice graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Volledig ontzorgt tijdens het leveren en ophalen van de bouwafval container

Wanneer je een bouwafval container bij ons wilt huren zul je merken dat je niet voor verrassingen komt te staan. Duidelijke communicatie staat bij ons centraal, vanaf het begin tot het einde van de huurperiode. Door duidelijke afspraken te maken zorgen we dat er een heldere verwachting is, je weet exact waar je aan toe bent. Ook qua kosten is alles glashelder. Je geniet van all-in prijzen bij het huren van je bouwafval container, waardoor je niet verrast wordt door onverwachte kosten. We staan altijd klaar om je te helpen, in elke fase van het proces. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste formaat sloopafval container of bij het meedenken van de plaatsing ervan, wij zijn er voor je. Indien je tijdens het proces vragen hebt staat onze deskundige klantenservice graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wat zijn de kosten voor het huren van een bouwafval container

Wil je graag weten hoeveel het jou gaat kosten om een bouwafval container te huren? Navigeer dan naar boven en bekijk het overzicht met al onze bouwafval containers. Per formaat container vind je de prijs. Wij werken met all-in tarieven. Dat houdt in dat de prijs inclusief het brengen en ophalen van de container is. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan, wel zo fijn!

Bouwafval container huren? Let op deze zaken

Genoeg redenen dus om een bouwafval container te huren bij Praxis-kluscontainer.nl. Maar, waar let je nu precies op als je een container voor sloopafval gaat bestellen? Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om de juiste container te kiezen en daarom hebben wij de onderstaande vragenlijst voor je opgesteld. Ga alle vragen na, beantwoord ze voor jezelf, en je hebt de juiste informatie in handen om een goede keuze te maken. Twijfel je nog steeds? Bel dan even met één van onze experts via +31 85 013 4277.

Veel gestelde vragen over het huren van een bouwafval container

Wil je graag meer weten over het huren, plaatsen, vullen of ophalen van een bouwafval container? Klik op één van de onderstaande links en lees één van onze handige artikelen boordevol met praktische informatie of tips.

Hoeveel bouw- op sloopafval denk ik te gaan verwerken?

Is een bouwafval container geschikt voor het type afval dat je wilt afvoeren? Mooi! Dan kun je door naar de volgende stap, namelijk het bepalen van het formaat van de container. Hieronder hebben wij wat richtlijnen voor je opgesteld die je helpen bij het kiezen van het juiste formaat bouwafval container. Het afval dat vrijkomt verschilt namelijk per type klus.

Let op: het onderstaande lijstje is een schatting. Ter verificatie kun je het beste ook onze keuzehulp raadplegen.

 • Badkamer verbouwen of plaatsen: voor een standaard verbouwing van een badkamer volstaat vaak een 3m³ container of een 4m³ container

 • Het verbouwen van een keuken: het verbouwen van een keuken is doorgaans wat ingewikkelder dan een badkamer. Hier komen vaak wat meer afvalstromen vrij, waardoor je soms een grotere container nodig hebt. Voor een kleine verbouwing adviseren wij een 3m³ of 4m³ container en voor een grotere verbouwing adviseren wij een 6m³ container.

 • Het verwijderen van een vloer: onze ervaring is dat de kleinste containers vaak te klein zijn voor dit type klussen. Dus hier adviseren we een 6m³ bouwafval container.

 • Volledige verbouwing van je woning: hoe groter het project, des te meer bouw- en sloopafval dat er vrijkomt. In het geval van een volledige woningrenovatie adviseren we een 10m³ container of een 15m³ container.

 • Het verbouwen van de schutting: ook dit is een klus waarbij doorgaans veel afval vrijkomt. Vandaar dat we hier een 10m³ container adviseren.

Wat mag er allemaal in een bouwaval container?

Laten we beginnen bij het begin, want welk soort afval mag er eigenlijk in een bouwafval container? De container die je wilt gaan huren moet natuurlijk wel geschikt zijn voor het type afval dat je wilt afvoeren. Hieronder hebben wij 2 lijstjes opgesteld, 1 lijst met afval dat wel in een bouwafval container mag en 1 lijst met afval dat niet in een bouwafval container mag.

Wat mag er wel in een bouwafval container?

 • Grofvuil en huisraad

 • Bouw- en sloopafval

 • Steenachtige materialen

 • Papier en plastic

 • Hout

 • Maximaal 10% isolatiemateriaal

 • Maximaal 15% gips – gasbeton

 • Maximaal 15% vloerbedekking – zeil – vinyl – pvc

Wat mag er niet in een bouwafval container?

 • Dakleer, rubber of banden

 • Asbest of asbest gelijkend materiaal (zoals golfplaten)

 • Koelkast of vriezerV

 • Chemisch afval of accu’s

 • Olie- en verfblikken

 • Bielzen, verbrand afval of c-hout

 • Matrassen of een boxspringbodem

 • Bedrijfsafval of etensresten

 • Compost of mest

 • Zand of grond

Zie je jouw afval er niet tussen staan? Het is onmogelijk om alle soorten afval op te sommen, dus het kan zijn dat een bepaald type afval er niet tussen staat. Twijfel je of jouw afvalsoort geschikt is voor een bouwafval container? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij nemen graag de tijd om je in alle rust te woord te staan en al je vragen te beantwoorden. Ook denken ze graag mee betreft wat de perfecte container voor jouw klus is.

Waar en wanneer moet de bouwafval container geleverd en opgehaald worden?

Je weet nu welk formaat bouwafval container je nodig hebt, nu is het zaak om te bepalen waar en wanneer je de container geleverd wil hebben. Waar je ook in Nederland woont, wij kunnen vaak nog dezelfde dag een bouwafval container leveren. Of je nu in de grote stad woont of in een dorp, wij staan voor je klaar. Zo kun je bijvoorbeeld een bouwafval container huren in:

Tip: zorg ervoor dat je een locatie kiest waarbij er genoeg ruimte is voor het plaatsen van de container, maar ook genoeg ruimte is voor de vrachtwagen. Twijfel je hierover? Neem dan contact op met onze experts, zij denken graag met je mee.

Advies van onze expert

Vind jij het kiezen van de juiste container moeilijk? Dat snappen we, er zijn immers veel factoren waar je rekening mee moet houden. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste container huurt, hebben wij een keuzehulp gecreëerd. Onze keuzehulp loodst je van begin tot eind door het keuzeproces en helpt je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze bij het kiezen van de juiste container.

Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur

Bronvermelding en expertise

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuurbranche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van bouwafval containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak.

Laatste update: 16-02-2024