Praxis Kluscontainer
Grofvuil container huren

Grofvuil container huren bij Praxis-kluscontainer.nl?

 • Grofvuil containers is alle maten
 • Levering van grofvuilvalcontainers door heel Nederland
 • Overzichtelijke tarieven voor het afvoeren van grofvuil

Afvalcontainers grofvuil

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³ voor grofvuil.

Wat mag er wel en niet in een Grofvuil rolcontainer?

Wat mag er in een grofvuil container?

Grofvuil is de verzamelnaam voor diverse afvalsoorten.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen grofvuil ingenomen worden.

 • Grofvuil - huisraad

 • Bouw- en sloopafval

 • Steenachtige materialen

 • Papier - plastic

 • Hout

 • Maximaal 10% isolatiemateriaal

 • Maximaal 15% gips - gasbeton

 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - vinyl - pvc

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 085 04 88 362.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Dhr Diepenbeek

July 09, 2024

goed

Strik

July 09, 2024

Beerjevtevlaat ontdekt dat matrassen geen huisraad is...dus 2 er in gelegt ,en wel netjes gebeld gemeld en betaald, misschien bij info duidelijker vermelden dat matrassen geen huisraad is..wel vreemd want eigenlijk is het gewoon huisraad..

c Steenbergen

July 09, 2024

Geweldige oplossing

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Grofvuil container huren: maak de juiste keuze met onze handige gids

Ga je binnenkort een grote schoonmaak houden waarbij je veel van je inboedel wil weggooien? Dan kan het je aangeraden worden om een grofvuil container te huren. Ook in andere situaties kan het verstandig zijn om een container te huren voor je grofvuil. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing waarbij je van je huisraad af wilt. Praxis-kluscontainer.nl is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in containerverhuur. Doordat wij beschikken over jarenlange ervaring en een groot aanbod aan afvalcontainers, hebben wij voor iedereen en iedere klus de beste grofvuil container. In de vele jaren dat wij actief zijn in het verhuren van grofvuil containers hebben wij al veel klussers naar tevredenheid mogen helpen. Deze tevredenheid is goed terug te zien in de vele positieve beoordelingen van klanten.

Het huren van een grofvuil container biedt je een praktische en goedkope oplossing voor het afvoeren van je huisraad. Maar, het kiezen van de juiste container voor je huisraad kan een moeilijke opgave zijn. Er zijn immers vele factoren waar je rekening mee moet houden. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste grofvuil container huurt, hebben wij de onderstaande gids voor je opgesteld vol met praktische tips. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Waarom een grofvuil container huren bij Praxis-kluscontainer.nl

De online zoektocht naar een grofvuil container brengt je langs verschillende aanbieders. Dus, waarom zou je moeten kiezen voor Praxis-kluscontainer.nl voor het huren van je container? Ons bedrijf, waar we erg trots op zijn, heeft al vele klanten geholpen bij het kiezen van de perfecte grofvuil container. We zijn enorm trots op vele kanten van onze dienstverlening, maar we geven liever het woord aan onze klanten. De vele positieve beoordelingen die we hebben ontvangen zeggen veel over wat je kunt verwachten als je bij Praxis-kluscontainer.nl een grofvuil container huurt. De belangrijkste punten vind je hieronder.

Uitstekende klantenservice & duidelijke communicatie 

Wanneer je een grofvuil container huurt bij Praxis-kluscontainer.nl, kun je rekenen op transparantie en geen onaangename verrassingen. Van begin tot eind van je huurperiode staat duidelijke communicatie voorop. We maken heldere afspraken zodat je precies weet wat je kunt verwachten. We halen en brengen je grofvuil container op de afgesproken momenten en locatie. De prijzen voor het huren van een grofvuil container zijn all-in, zodat er geen onverwachte kosten bij komen. Onze deskundige klantenservice staat te allen tijde klaar om ondersteuning te bieden, of het nu gaat om het kiezen van de juiste grootte van de container of advies over de plaatsing ervan. Als je tijdens de huur van je grofvuil container vragen hebt, is onze klantenservice er om al je vragen te beantwoorden.

Volledig ontzorgt tijdens het leveren en ophalen van de grofvuil container

Wij maken vooraf heldere afspraken en zorgen voor duidelijke verwachtingen, die we altijd nakomen. Ongeacht waar je in Nederland woont, is het vaak mogelijk om dezelfde dag nog een grofvuil container bij ons te huren. De containers worden zorgvuldig geleverd en opgehaald door onze ervaren en behulpzame chauffeurs, die met je meedenken over de beste plaatsing. We houden sterk rekening met de omgeving wanneer we de grofvuil container komen plaatsen en ophalen. Mocht er een wijziging zijn in je planning en de grofvuil container moet op een andere dag geplaatst of opgehaald worden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Advies van onze expert 

Het kiezen van de juiste container kan een lastige opgave zijn. Je moet met allerlei zaken rekening houden, zoals het formaat van de container en het type afval dat erin mag. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste container huurt, hebben wij een keuzehulp gecreëerd. In onze keuzehulp wordt je van A tot Z ontzorgt bij het kiezen van de juiste container. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste formaat of het juiste type, de keuzehulp helpt je er op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier bij.

Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur

Grofvuil container huren? Let op deze zaken!

Er zijn dus tal van goede redenen om een grofvuil container te huren bij Praxis-kluscontainer.nl. Maar, waar moet je nu precies op letten als je een container wilt bestellen? Het kan een uitdaging zijn om de ideale container te kiezen. Daarom hebben we een lijst met vragen samengesteld die je kunnen helpen bij je keuze. Doorloop deze vragen, beantwoord ze, en je beschikt over alle nodige informatie om een goede keuze te maken. Mocht je toch nog twijfelen, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten op +31 85 013 4277.

Wat mag er allemaal in een grofvuil container? 

Om te starten, is het belangrijk om te weten welk afval in een grofvuil container mag. De container die je huurt, moet passen bij het soort afval dat je wilt weggooien. Daarom hebben we twee lijsten samengesteld: één met soorten afval die je wel in een grofvuil container mag plaatsen en één met afval dat niet in een grofvuil container thuishoort.

Wat mag er wel in een grofvuil container? 

 • Grofvuil en huisraad

 • Bouw- en sloopafval

 • Steenachtige materialen

 • Papier en plastic

 • Hout

 • Maximaal 10% isolatiemateriaal

 • Maximaal 15% gips – gasbeton

 • Maximaal 15% vloerbedekking – zeil – vinyl – pvc

Wat mag er niet in een grofvuil container?

 • Dakleer, rubber of banden

 • Asbest of asbest gelijkend materiaal (zoals golfplaten)

 • Koelkast of vriezer

 • Chemisch afval of accu’s

 • Olie- en verfblikken

 • Bielzen, verbrand afval of c-hout

 • Matrassen of een boxspringbodem

 • Bedrijfsafval of etensresten

 • Compost of mest

 • Zand of grond

Staat jouw afval niet tussen de lijsten? Het is niet mogelijk om alle soorten afval op te sommen, dus het kan zo zijn dat jouw afval er niet tussen staat. Als je twijfelt of jouw afvalsoort in de grofvuil container mag, neem dan even contact op met de klantenservice. In alle rust staan onze experts je te woord om al je vragen te beantwoorden. Ze denken ook graag met je mee bij het kiezen van de juiste container.

Hoeveel grofvuil denk ik te gaan verwerken?

Is een grofvuil container geschikt voor het type afval dat je wilt verwerken? Dan kun je de volgende stap nemen, namelijk het kiezen van het juiste formaat. Het kiezen van het juiste formaat kan een lastige opgave zijn. Het is namelijk soms moeilijk inschatten hoeveel grofvuil je nou precies gaat weggooien en wat voor container daar het beste bij past. Maar, geen zorgen. In onze keuzehulp word je goed geholpen bij het maken van de juiste keuze. Twijfel je nog steeds? Neem dan contact op met onze experts en we helpen je graag bij het huren van de juiste grofvuil container.

Voor elk project bieden wij een geschikt formaat grofvuil container. Zo hebben wij de onderstaande formaten:

Waar en wanneer moet de grofvuil container geleverd en opgehaald worden?

Als laatste is het zaak om een locatie en datum met elkaar af te spreken voor het leveren en ophalen van de grofvuil container. Waar je ook woont in Nederland, of het nu in de grote stad of in een dorp is, kun je bij ons terecht voor het huren van een container. Zo kun je bijvoorbeeld een grofvuil container huren in:

 

Tip: zorg ervoor dat je een locatie kiest waarbij er genoeg ruimte is voor het plaatsen van de container, maar ook genoeg ruimte is voor de vrachtwagen. Twijfel je hierover? Neem dan contact op met onze experts, zij denken graag met je mee.

Waarom een grofvuil container huren bij Praxis-kluscontainer.nl

De online zoektocht naar een grofvuil container brengt je langs verschillende aanbieders. Dus, waarom zou je moeten kiezen voor Praxis-kluscontainer.nl voor het huren van je container? Ons bedrijf, waar we erg trots op zijn, heeft al vele klanten geholpen bij het kiezen van de perfecte grofvuil container. We zijn enorm trots op vele kanten van onze dienstverlening, maar we geven liever het woord aan onze klanten. De vele positieve beoordelingen die we hebben ontvangen zeggen veel over wat je kunt verwachten als je bij Praxis-kluscontainer.nl een grofvuil container huurt. De belangrijkste punten vind je hieronder. 

Uitstekende klantenservice & duidelijke communicatie

Wanneer je een grofvuil container huurt bij Praxis-kluscontainer.nl, kun je rekenen op transparantie en geen onaangename verrassingen. Van begin tot eind van je huurperiode staat duidelijke communicatie voorop. We maken heldere afspraken zodat je precies weet wat je kunt verwachten. We halen en brengen je grofvuil container op de afgesproken momenten en locatie. De prijzen voor het huren van een grofvuil container zijn all-in, zodat er geen onverwachte kosten bij komen. Onze deskundige klantenservice staat te allen tijde klaar om ondersteuning te bieden, of het nu gaat om het kiezen van de juiste grootte van de container of advies over de plaatsing ervan. Als je tijdens de huur van je grofvuil container vragen hebt, is onze klantenservice er om al je vragen te beantwoorden. 

Volledig ontzorgt tijdens het leveren en ophalen van de grofvuil container

Wij maken vooraf heldere afspraken en zorgen voor duidelijke verwachtingen, die we altijd nakomen. Ongeacht waar je in Nederland woont, is het vaak mogelijk om dezelfde dag nog een grofvuil container bij ons te huren. De containers worden zorgvuldig geleverd en opgehaald door onze ervaren en behulpzame chauffeurs, die met je meedenken over de beste plaatsing. We houden sterk rekening met de omgeving wanneer we de grofvuil container komen plaatsen en ophalen. Mocht er een wijziging zijn in je planning en de grofvuil container moet op een andere dag geplaatst of opgehaald worden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Wat zijn de kosten voor het huren van een grofvuil container? 

Ben jij benieuwd naar de kosten voor het huren van een grofvuil container? Bovenaan deze pagina staat een overzicht met al onze grofvuil containers, bij elke container staat de prijs vermeld. Deze prijzen zijn all-in. Dat houdt in dat de prijs inclusief het brengen en ophalen van de container is. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan, wel zo fijn! 

Handige informatie over het huren van een grofvuil container 

Wil je graag meer weten over het huren, plaatsen, vullen of ophalen van een grofvuil container? Klik op één van de onderstaande links en lees één van onze handige artikelen boordevol met praktische informatie of tips.

 1. Hoe wordt een (afval)container geplaatst?

 2. Hoe kun je jouw (afval)container zo efficiënt mogelijk vullen?

 3. Moet je aanwezig zijn als wij een container komen plaatsen of afhalen?

 4. Waar mag je allemaal een container plaatsen?

 5. Wanneer een kleine container huren?

 6. Wanneer een grote container huren?

 7. Waarom een container huren in plaats van je afval naar een milieustraat brengen?

 8. Hoe kan ik het beste mijn grofvuil container vullen?

 9. Welke soorten afval mogen niet in een (afval)container?

Bronvermelding en expertise

 Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuurbranche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van grofvuil containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak.

Laatste update: 05-02-2024