Grond container huren

Kosten voor het afvoeren van grond.

Bij Praxis-kluscontainer hanteren wij all-in tarieven voor het afvoer van grond. Je weet dus op voorhand wat de kosten zijn voor het afvoeren. Onze all-in tarieven zijn inclusief Btw, transport (plaatsen en ophalen), verwerking van het afval, huur van de container en milieutoeslag.

Advies voor het huren van een zand en grond container

Heb je vragen over onze containers of kom je er niet helemaal achter hoeveel kuub zand of grond je af te voeren hebt? Neem gerust contact met ons op, onze afval- experts staan je graag te woord 0900-0170.

Vanaf€361,95
/

Huur een grond container via Praxis-kluscontainer

Ben je in de tuin aan het werk en op zoek naar een grond container? Dan zit je bij Praxis-kluscontainer aan het goede adres. Grond afvoeren, tuinaarde afvoeren en zand afvoeren gaat eenvoudig door het huren van deze grond container. Wij plaatsen grondcontainers door heel Nederland voor het afvoeren van grond. Bestel op werkdagen voor 20.30 uur een container voor het afvoeren van grond en start de volgende werkdag al met het afgraven van de tuin.

Grond container huren: kies je afvalcontainer

3 m3 Grond container
€361,95
4 m3 Grond container
€446,95
6 m3 Grond container
€482,95
10 m3 Grond container
€603,95
15 m3 Grond container
€1.179,95

Wat mag er wel en niet in een grond container

Toegestaan in een grond containerNiet toegestaan in een grond container
  • Visueel schone grond
  • Graszoden
  • Zand
  • Tuinaarde
  • Puin / steen
  • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
  • Boomstronken of wortels
  • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 0900-0170.

 
Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
{robin_cartcontents}