Praxis Kluscontainer
Grond container huren

Grond container huren bij Praxis-kluscontainer.nl?

 • Grond containers in alle maten
 • Levering van grondcontainers door heel Nederland
 • Overzichtelijke tarieven voor het afvoeren van grond

Afvalcontainers grond

We hebben containers van 3m³ t/m 10m³ voor grond.

3 m³ grond

349,95

4 m³ grond

449,95

6 m³ grond

6m3 container huren
479,95

10 m³ grond

649,95

Wat mag er wel en niet in een Grond rolcontainer?

Wat mag er in een Grond container?

Grond is de verzamelnaam voor diverse soorten grondstoffen

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse grondfstoffen die onder de noemen grond ingenomen worden.

 • Visueel schone grond

 • Graszoden

 • Zand

 • Tuinaarde

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 085 04 88 362.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

A. van Craenenbroeck

May 29, 2024

Prima geregeld.

Mevr Naarden

May 29, 2024

Netjes geleverd Vriendelijke chauffeur

g Smits

May 29, 2024

Container werd geplaatst en opgehaald zoals afgesproken. Het is wel jammer dat er niet gebeld werd op het moment dat de container neer werd gezet. Gelukkig hoorde ik de vrachtwagen zodat hij op de juiste plek neer werd gezet anders had hij tussen 2 auto's en met de lage kant tegen de struiken gestaan waardoor het lastig zou worden alles erin te gooien.

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Grond container huren: maak de juiste keuze met onze handige gids

Ga jij binnenkort klussen of aan het werk in de tuin, en zoek je een goede oplossing voor het afvoeren van kleine of grote hoeveelheden grond? Het kan je dan zeker aangeraden worden om een grond container te huren. Het scheelt je de nodige tripjes naar de milieustraat, waardoor je meer tijd hebt voor je klus. Praxis-kluscontainer.nl is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in containerverhuur. Doordat wij beschikken over jarenlange ervaring en een groot aanbod aan afvalcontainers, hebben wij voor iedereen en iedere klus de beste grondcontainer. In de ruim 15 jaar dat we actief zijn in het verhuren van grondcontainers hebben wij al veel klussers naar tevredenheid mogen helpen. Deze tevredenheid is goed terug te zien in de vele positieve beoordelingen van klanten.

Door een grondcontainer te huren bied je jezelf een praktische en goedkope oplossing voor het afvoeren van grond. Maar, het kiezen van de juiste grondcontainer kan een lastige opgave zijn. Er zijn immers vele factoren waar je rekening mee moet houden. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste grondcontainer huurt, hebben wij de onderstaande gids voor je opgesteld vol met praktische tips. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent!

Grond container huren? Let op deze zaken! 

Zoals je ziet zijn er genoeg redenen om een grondcontainer te huren bij Praxis-kluscontainer.nl. Maar, dan komt de volgende stap: namelijk het selecteren van de juiste container. Er zijn namelijk verschillende factoren waar je rekening mee moet houden als jij een container gaat huren. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en daarom hebben wij de onderstaande vragenlijst voor je opgesteld. Beantwoord de onderstaande vragen voor jezelf, en je hebt de juiste informatie in handen om een weloverwogen keuze te maken. Als je nog steeds twijfelt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via +31 85 013 4277. Onze deskundige medewerkers staan graag klaar om al je vragen in alle rust te beantwoorden.

Wat mag er allemaal in een grondcontainer? 

De eerste stap is het controleren of jouw afvalsoort wel geschikt is voor een grondcontainer. Hieronder staan twee lijsten opgesteld, namelijk: één lijst met afvalsoorten die wel in een grondcontainer mogen en één lijst met afvalsoorten die niet in een grondcontainer mogen.

Wat mag er wel in een grondcontainer?

 • Visueel schone grond

 • Graszoden

 • Zand

 • Tuinaarde

Wat mag er niet in een grondcontainer?

 • Puin of steen

 • Vervuilde grond, bijvoorbeeld door olie of andere vloeistoffen

 • Boomstronken of wortels

 • Overige vervuiling

Hoeveel grondafval denk ik te gaan verwerken?

Kan jouw afval in een grondcontainer? Dan is het tijd voor de volgende stap, namelijk: het bepalen van het juiste containerformaat. Dit kan een moeilijke keuze zijn, aangezien het soms lastig is in te schatten hoeveel grondafval er precies gaat vrijkomen tijdens het klussen. Maar, geen zorgen. Wij hebben een keuzehulp die je van A tot Z door het proces heen loodst om de juiste grondcontainer te vinden. Indien je nog steeds twijfelt kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Voor elk project bieden wij een geschikt formaat grondcontainer. Zo hebben wij de onderstaande formaten:

Waar en wanneer wil je de grondcontainer geleverd hebben? 

Als laatste is het zaak om te bepalen waar en wanneer je de grondcontainer geleverd wil hebben. Overal in Nederland staat Praxis-kluscontainer.nl graag voor je klaar. Of je nu in een klein dorp of in de grote stad een grondcontainer wilt huren, het is allemaal mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een grondcontainer huren in:

Tip: zorg ervoor dat je een locatie kiest waarbij er genoeg ruimte is voor het plaatsen van de grondcontainer, maar ook genoeg ruimte is voor de vrachtwagen. Twijfel je hierover? Neem dan contact op met onze experts, zij denken graag met je mee.

Waarom een grondcontainer huren bij Praxis-kluscontainer.nl

Wanneer je online op zoek bent naar een grondcontainer, kom je langs veel verschillende aanbieders. Dus, wat maakt Praxis-kluscontainer.nl dé aangewezen aanbieder voor het huren van je grondcontainer? Ons bedrijf, waar we erg trots op zijn, heeft al jarenlang klussers geholpen bij het vinden van de perfecte grondcontainer. Er zijn veel dingen waar we enorm trots op zijn en we kunnen hier veel over vertellen, maar we geven liever het woord aan onze klanten. De vele positieve beoordelingen die we hebben ontvangen zeggen veel over wat je kunt verwachten als je bij Praxis-kluscontainer.nl een grondcontainer huurt. De belangrijkste punten vind je hieronder.

Uitstekende klantenservice & duidelijke communicatie

Wanneer je voor Praxis-kluscontainer.nl kiest voor het huren van je grondcontainer, kun je ten alle tijden rekenen op transparantie. Wij zorgen voor heldere communicatie, gedurende de gehele verhuurperiode, waardoor je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. We halen en brengen je grondcontainer op de afgesproken momenten en locatie. De prijzen voor het huren van een grondcontainer zijn all-in, zodat er geen onverwachte kosten bij komen. Onze deskundige klantenservice staat te allen tijde klaar om ondersteuning te bieden, of het nu gaat om het kiezen van de juiste grootte van de container of advies over de plaatsing ervan. Als je tijdens de huur van je grondcontainer vragen hebt, is onze klantenservice er om al je vragen te beantwoorden.

Volledig ontzorgt tijdens het leveren en ophalen van de grondcontainer

Voorafgaand maken we heldere afspraken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Deze afspraken komen we ook altijd na: je grondcontainer wordt gebracht en opgehaald op de afgesproken locatie en momenten. Waar je ook woonachtig bent in Nederland, wij staan voor je klaar. Je grondcontainer wordt gebracht en gehaald door ervaring en vriendelijke chauffeurs. We houden sterk rekening met de omgeving wanneer we de grondcontainer komen plaatsen en ophalen. Mocht er een wijziging zijn in je planning en de grondcontainer moet op een andere dag geplaatst of opgehaald worden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Advies van onze expert

Vind jij het lastig om een keuze te maken? Dat snappen we, er zijn immers veel factoren waar je rekening mee moet houden als je een container gaat huren. Wij willen er wel voor zorgen dat jij de juiste container huurt en daarom hebben wij een keuzehulp gecreëerd. Onze keuzehulp loodst je van begin tot eind door het keuzeproces en helpt je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze bij het kiezen van de juiste container.

Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur

Wat zijn de kosten voor het huren van een grondcontainer? 

Ben jij benieuwd hoeveel het kost om een grondcontainer te huren bij Praxis-kluscontainer.nl? Scroll dan naar de bovenzijde van deze pagina, waar je een overzicht vindt van al onze grondcontainers. Per formaat zie je de all-in prijs van de desbetreffende container. Al onze prijzen zijn all-in, dat houdt in dat je betaald voor de huur, maar ook voor het brengen en ophalen van de grondcontainer. Zo sta je niet voor onaangename verrassingen, wel zo prettig!

Veelgestelde vragen over het huren van een grond container 

Wil je graag meer te weten komen over het huren van een grondcontainer? Door te klikken op één van de onderstaande links kom je terecht op onze handige artikelen, boordevol met informatie over containerverhuur. Geschreven door onze experts en vol met handige tips.

Bronvermelding en expertise

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuurbranche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van grondcontainers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak.

Laatste update: 19-02-2024