Praxis Kluscontainer
Hout container huren

Hout container huren bij Praxis-kluscontainer.nl?

 • Hout containers in alle maten
 • Levering van hout-afvalcontainers door heel Nederland
 • Overzichtelijke tarieven voor het afvoeren van hout

Afvalcontainers hout

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³ voor hout.

Wat mag er wel en niet in een Hout rolcontainer?

Wat mag er afgevoerd worden in een Hout container?

Hout is de verzamelnaam voor diverse soorten hout. Hieronder tref je een overzicht aan van diverse soorten hout die onder de noemen hout ingenomen worden.

 • Hardboard en zachtboard

 • Spaanplaat

 • Mdf

 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen)

 • beschilderd hout

 • Kozijnen en deuren (vrij van glas)

 • Hout met scharnieren en of spijkers

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 085 04 88 362.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

A. van Craenenbroeck

May 29, 2024

Prima geregeld.

Mevr Naarden

May 29, 2024

Netjes geleverd Vriendelijke chauffeur

g Smits

May 29, 2024

Container werd geplaatst en opgehaald zoals afgesproken. Het is wel jammer dat er niet gebeld werd op het moment dat de container neer werd gezet. Gelukkig hoorde ik de vrachtwagen zodat hij op de juiste plek neer werd gezet anders had hij tussen 2 auto's en met de lage kant tegen de struiken gestaan waardoor het lastig zou worden alles erin te gooien.

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Hout container huren: maak de juiste keuze met onze handige gids

Ga jij binnenkort een schutting slopen of een vloer verwijderen waarbij er veel houtafval vrijkomt? In dat geval kan het je aangeraden worden om een hout container te huren bij Praxis-kluscontainer.nl. Al ruim 15 jaar is Praxis-kluscontainer.nl een expert op het gebied van containerverhuur. Al jaren helpen wij klussers naar tevredenheid bij het vinden van de perfecte hout container voor hun klus. Deze tevredenheid is goed terug te zien in de vele positieve reviews die we hebben ontvangen van klanten die eerder een hout container bij ons gehuurd hebben.

Wanneer je een hout container bij ons besteld heb je een efficiënte en goedkope oplossing voor het verwerken van je houtafval. Maar, hoe kies je nou de juiste container voor jouw klus? Je hebt immers enkele zaken waar je rekening mee moet houden bij het bestellen van jouw hout container. In onze handige gids voor het huren van een hout container nemen wij je mee door het proces en bieden we je praktische tips. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!

Waarom een hout container huren bij Praxis-kluscontainer.nl

Als je online op zoek bent naar een hout container, is de keuze qua partijen zeer uitgebreid. Waarom is Praxis-kluscontainer.nl hét aangewezen adres voor het huren van een hout container. Door de jaren heen hebben wij al vele klussers geholpen bij het vinden van de juiste container voor hun houtafval. Er zijn talloze dingen waar wij als bedrijf zeer trots op zijn en waar wij graag over vertellen, maar het liefste laten wij onze klanten aan het woord. Uit de vele positieve beoordelingen die we al hebben ontvangen blijkt dat je het onderstaande kunt verwachten wanneer je een hout container huurt bij Praxis-kluscontainer.nl

Uitstekende klantenservice & duidelijke communicatie

Wanneer je een hout container bij ons wilt huren zul je merken dat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij vinden transparantie zeer belangrijk en dat laten we zien door duidelijke afspraken te maken en heldere verwachtingen te scheppen. Zodoende weet je exact waar je aan toe bent. Ook qua kosten is alles glashelder. Je geniet van all-in prijzen bij het huren van je hout container, waardoor je niet verrast wordt door onverwachte kosten. In elke fase van het proces staan we klaar om je te helpen. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste formaat container, of je graag wilt dat we meedenken bij het plaatsen van de container, we helpen je graag. Indien je tijdens het proces vragen hebt staat onze deskundige klantenservice graag voor je klaar.

Volledig ontzorgt tijdens het leveren en ophalen van de hout container

Van tevoren maken we heldere afspraken die we ook altijd nakomen. We brengen en halen je hout container op de afgesproken momenten. Overal in Nederland kun je bij ons terecht voor het huren van een hout container. Vaak zelfs nog op dezelfde dag, ideaal voor spoedklussen. Containers worden met grote zorg voor de omgeving geplaatst en opgehaald. Je kunt rekenen op een ervaren en vriendelijke chauffeur, die maar al te graag met je mee over bijvoorbeeld de plek waar de hout container geplaatst moet worden. Uiteraard kan het voorkomen dat je planning niet loopt zoals je het van te voren uitgedacht had en dat de container op een ander moment geplaatst of opgehaald moet worden. Neem in dat geval contact op met onze deskundige klantenservice. Zij staan graag voor je klaar.

Wat zijn de kosten voor het huren van een hout container?

Ben jij benieuwd naar de prijs voor het huren van een hout container? Bovenaan deze pagina staat een overzicht met al onze hout containers. Bij elk formaat staat er een prijs weergegeven. Dit is een all-in tarief voor het huren van een hout container. Dat houdt in dat de prijs alles dekt, zowel de huur van de container als het brengen en het ophalen ervan. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, wel zo prettig! 

Handige informatie over het huren van een hout container

Wil je graag meer lezen over het huren van een container voor houtafval? Klik dan op één van de onderstaande links om onze artikelen te lezen. Ze staan boordevol informatie en handige tips.

Advies van onze expert

Heb jij moeite met het vinden van de juiste container? Dat snappen we, er zijn immers veel factoren waar je rekening mee moet houden. Wij willen er wel voor zorgen dat jij de juiste container huurt en daarom hebben wij een keuzehulp gecreëerd. Onze keuzehulp loodst je van begin tot eind door het keuzeproces en helpt je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze bij het kiezen van de juiste container.

Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur 

Hout container huren? Let op deze zaken!

Redenen genoeg om een hout container te huren bij Praxis-kluscontainer.nl. De zoektocht naar de juiste container kan een lastige opgave zijn, er zijn namelijk verschillende zaken waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de container. Wij helpen je graag en daarom hebben wij de onderstaande vragenlijst opgesteld. Beantwoord de onderstaande vragen voor jezelf en je hebt de juiste informatie in handen om een goede keuze te kunnen maken. Als je nog steeds twijfelt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via +31 85 013 4277. Onze deskundige medewerkers staan graag klaar om al je vragen in alle rust te beantwoorden.

Wat mag er allemaal in een hout container?

De eerste stap is het controleren of jouw soort afval wel in een hout afval container mag. Hieronder hebben we twee lijsten opgesteld, namelijk één met afvalsoorten die wel in een hout container mogen en één met afvalsoorten die niet in een hout container mogen. 

Wat mag er wel in een hout container?

 • Hard- en zachtboard

 • Spaanplaat

 • MDF

 • Houten meubel, mits vrij van andere afvalstromen

 • Beschilderd hout

 • Kozijnen en deuren, mits vrij van glas

 • Hout met scharnieren en of spijkers

Wat mag er niet in een hout container?

 • Verbrand hout

 • Verrot hout

 • Geïmpregneerd hout, tuinhout of bielzen

 • Hout met aanhechtingen van niet-hout producten

 • Groenafval of boomstobben

 • Overige vervuiling

Hoeveel hout afval denk ik te gaan verwerken?

Als een hout container geschikt is voor het type afval dat je wilt afvoeren is het tijd voor de volgende stap: het kiezen van het juiste formaat container. Het kiezen van het formaat kan een lastige keuze zijn, aangezien je soms moeilijk kunt inschatten hoeveel houtafval er tijdens je klus vrijkomt. Maar, geen zorgen. Wij hebben een keuzehulp die je van A tot Z door het proces heen loodst om de juiste hout container te vinden. Twijfel je nog steeds? Neem dan contact op met onze experts, zij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste container.

Voor elk project bieden wij een geschikt formaat hout container. Zo hebben wij de onderstaande formaten:

Waar en wanneer wil je de hout container geleverd hebben?

Je hebt het juiste formaat hout container gekozen, de volgende stap is het bepalen van wanneer en waar je de container geleverd wil hebben. Waar je ook in Nederland woonachtig bent, wij zijn er voor je. Wij leveren hout containers door heel Nederland, of je nu in een grote stad woont of in een klein dorp. Zo kun je bijvoorbeeld een hout container huren in:

Tip: zorg ervoor dat je een locatie kiest waarbij er genoeg ruimte is voor het plaatsen van de hout container, maar ook genoeg ruimte is voor de vrachtwagen. Twijfel je hierover? Neem dan contact op met onze experts, zij denken graag met je mee.