Klantenservice

IDeal

Ideal is tegenwoordig de meest voorkomende online betaalmethode, door de betaling te doen via ideal ben je verzekerd van een snelle betaling en een snelle levering van de afvalcontainer.

Er zijn twee mogelijkheden een bestelling via ideal te voldoen.

  • Optie 1: Je maakt de bestelling aan en in ons afrekensysteem kies je voor de betaal optie; ideal
  • Optie 2: Wij maken telefonisch de bestelling voor je aan en sturen je de factuur per mail toe. In deze factuur staat een link om met ideal te kunnen betalen. Als je deze link gebruikt, krijg je automatisch het scherm van jou bank te zien waarna de betaling eenvoudig te doen is.

Ben je niet bekend met de betaal optie ideal? Neem dan gerust contact met ons op via 0900-0170 

Terug naar boven

Overboeking

Betaling via overboeking werkt als volgt:

Als je ervoor gekozen hebt een kluscontainer te huren, zijn er meerdere mogelijkheden om de kluscontainer af te rekenen. 
Een van de optie's is te betalen middels een overboeking. 
Op de factuur die je van ons krijgt na het afronden van de bestelling staan onze betaalgegevens. Deze gegevens kun je gebruiken om een overboeking te doen. Vergeet hierbij niet het factuur en of ordernummer te vermelden.

* Let op: Een betaling met een overboeking kan een aantal dagen duren (afhankelijk van jou bank), de kluscontainer kan pas op de planning worden gezet als wij de betaling hebben ontvangen.

Heb je vragen over de status van jou bestelling en of de betaling hiervan? Neem gerust contact met ons op via 0900-0170

Terug naar boven

Pinnen

Een kluscontainer kan in de meeste regio's van Nederland ook voldaan worden per pin bij onze chauffeur. De kluscontainer zal dan bij levering voldaan moeten worden.

Na het pinnen bij onze chauffeur ontvang je een bewijs van de pin transactie.

Ben je nieuwsgierig of jou kluscontainer ook per pin voldaan kan worden? Neem dan contact op met onze klantenservice op 0900-0170

Terug naar boven

Contant

Naast het betalen van een kluscontainer met ideal, overboeking, pin of creditcard kun je in de meeste regio's ook betalen met contant geld.

De kluscontainer zal dan contant voldaan moeten worden bij levering van de afvalcontainer. 

*Let op; onze chauffeurs hebben geen wisselgeld, het gepast betalen van de kluscontainer is dan ook gewenst.

Voor vragen over de betaling van onze kluscontainer kun je ons bereiken op 0900-0170

Terug naar boven

Credit Card

Om het jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan. Naast een overboeking, ideal, contant en pin kun je de kluscontainer ook betalen met jou creditcard. 
 

Heb je vragen over het betalen van jou kluscontainer zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur - 20.00 uur en zaterdag van 8.30 uur - 15.00 uur op telefoonnummer 0900-0170

Terug naar boven

Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
{robin_cartcontents}