Praxis Kluscontainer

Opslagcontainers

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om bijvoorbeeld (tijdelijk) meubels of bouwmaterialen op te slaan? Dan zijn de opslagcontainers van Praxis-kluscontainer.nl de oplossing! Bij ons kun je kiezen uit diverse soorten en maten. Als specialist kunnen wij je natuurlijk altijd adviseren over de opslagcontainer die het beste bij jouw toepassing past.

Opslagcontainer huren

Een opslagcontainer huren is een verstandige keuze voor wanneer je bijvoorbeeld bezig bent met een verbouwing en stoelen, banken en andere meubels veilig wilt opslaan. Zo voorkom je dat ze beschadigd raken of gestolen worden en bovendien zijn ze dan geheel stofvrij en waterdicht opgeslagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en wanneer je een opslagcontainer wilt huren, wordt deze ook nog eens bij je afgeleverd én na gebruik weer opgehaald!

Opslagcontainer huren bij Praxis

Wil je een opslagcontainer huren bij Praxis om spullen op te slaan? Met de service van Praxis-kluscontainer.nl heb je dan een handige alles-in-1 oplossing! Wij zorgen er namelijk voor dat je de juiste container bezorgd krijgt voor de opslag van al je persoonlijke spullen. Dat kan bij je thuis zijn, maar ook op een andere plek waar je deze nodig hebt. Dat geldt ook voor onze containers voor puin, hout, groenafval, grond en dakafval. Een opslagcontainer huren bij Praxis-kluscontainer.nl is voordelig en bij de prijs zijn uiteraard alle kosten inbegrepen, dus bestel hem direct!

Opslagcontainer huren voor thuis

Met een opslagcontainer huren voor thuis heb je een slimme oplossing voor het vertrouwd tijdelijk onderbrengen van persoonlijke spullen, meubels en andere elementen van je interieur. Ben je bijvoorbeeld de zolder aan het verbouwen of moet er een nieuwe keuken of badkamer geplaatst worden? In dat geval is het een absolute aanrader om een opslagcontainer te huren voor thuis. Op die manier heb je namelijk alles wat je op wilt slaan, ook nog eens binnen handbereik!

Opslagcontainer huren op locatie

Een opslagcontainer huren op locatie behoort uiteraard ook tot onze mogelijkheden. Dit kan bij je thuis zijn op bijvoorbeeld de oprit of op een parkeerplaats, maar je kunt onze opslagcontainers ook op een andere plek laten bezorgen, zoals op de werkplek. Let er dan wel op dat je toestemming hebt van de gemeente of grondbezitter waar je de container wilt laten plaatsen. Een opslagcontainer huren op locatie is overigens net zo voordelig als wanneer je deze thuis huurt.

Kleine opslagcontainer huren

Een kleine opslagcontainer huren is aan te raden voor wanneer je een oplossing nodig hebt voor de opslag van verschillende artikelen. Zeker bij een verbouwing is dat ontzettend praktisch. Bij ons kun je terecht voor twee verschillende soorten containers voor opslag: een grote container van 20 voet (600 x 250 x 260 cm) of een kleine van 10 voet (300 x 250 x 250 cm). Die laatste is ideaal voor wanneer je niet al te veel zaken hoeft op te slaan en een kleine opslagcontainer huren volstaat.

Prijs opslagcontainer huren

De prijs van een opslagcontainer huren verschilt, afhankelijk van de grootte van de container en het aantal weken dat je deze wilt huren. Heb je een kleine container nodig voor een week? Dan heb je deze al voor € 419 bij je voor de deur, of waar je deze ook maar nodig hebt. Let op: in dat bedrag zitten dan direct ook álle kosten zoals het ophalen en brengen van de container. De prijs van een opslagcontainer huren is dus all-in en zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan!

De mogelijkheden van Praxis-kluscontainer.nl

Een container huur je snel, gemakkelijk en voordelig bij Praxis-kluscontainer.nl Dagelijks rijden wij door heel Nederland om onze containers te plaatsen en op te halen.

Door onze transparante all-in prijzen ben je direct op de hoogte van onze voordelige tarieven. Wij hanteren een huurvrije periode van 9 weken en de ophaling kan op werkdagen binnen 24 uur geregeld worden!

Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je dan ook graag op het telefoonnummer +31 85 013 7681.

Container huren door héél Nederland

Voor elke afvalsoort een container

Stel: je gaat je huis verbouwen, een andere vloer leggen of er komt een nieuwe badkamer. Dan is het huren van een container een hele slimme keus. Zodra je weet hoe groot je container moet zijn, is het ook heel verstandig te onderzoeken voor welke afvalsoort je er een nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten, want het is allemaal al duur genoeg. Op de website kun je gemakkelijk zien wat er wel en niet in de containers mag. Ook kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. En mocht je dan toch nog twijfelen: ons deskundige team zit elke werkdag vanaf 8.00 uur klaar!

Voor elke afvalstroom een container

Opslagcontainers bij Praxis-kluscontainer.nl!

Voorjaar betekent opruimen! Dus het kan zomaar zo zijn dat je thuis of binnen je bedrijf bezig bent met ‘de grote schoonmaak’. Of misschien zit je wel midden in een verhuizing? Denk dan eens aan het huren van een opslagcontainer. Ze zijn er in 2 maten (10 en 20 ft) en speciaal gemaakt om je -tijdelijk- van aanvullende opslagruimte te voorzien. En dat lekker dichtbij op eigen terrein. Onze schone, wind- én waterdichte containers worden geleverd met een veiligheidsslot zodat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Kun jij met een gerust hart verder.

Bekijk ons aanbod
3m3 afvalcontainer huren

Levering in heel Nederland

Bij Praxis-kluscontainer beperken we ons niet tot het leveren in één of enkele regio’s. Bij ons kun je in heel Nederland een container huren. En: vandaag besteld, is vaak de volgende dag al op de stoep! Of het nu om het renoveren van je slaapkamer, het aanleggen van de voortuin of het slopen van een zolder gaat; tot 8 weken kun je (of langer mocht dat nodig zijn), variërend in grootte van 3 m3 tot 40 m3, een container huren. Er zit altijd wel een formaat bij die perfect past bij jouw klus. Check snel welke containers er beschikbaar zijn in je woonplaats en laat het klussen maar beginnen!

Kijk hier voor jouw regio