Praxis Kluscontainer

10 ft Opslagcontainer

  • Gratis en supersnel geplaatst
  • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
  • L 300.00 x B 250.00 x H 260.00 cm

Algemene informatie over de 10ft (foot of voet) container van Praxis-kluscontainer.nl

Praxis-kluscontainer.nl levert nette en waterdichte opslagcontainers, waaronder de 10ft (foot of voet) container. Deze 10ft opslagcontainer kun je gebruiken voor het opslaan van jouw huisraad of het opslaan van diverse andere zaken. Met een 10ft opslagcontainer creëer je tijdelijk de extra ruimte die jij nodig hebt. Bestel je je container bij Praxis-kluscontainer.nl, dan ben je zeker van een betrouwbare en snelle levering en een vaste all-in prijs. Daarnaast kun je altijd veilig betalen, met pin, contant, iDEAL of creditcard. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Specificaties van de 10ft (foot of voet) container

De 10ft opslagcontainer van Praxis-kluscontainer.nl heeft natuurlijk vaste afmetingen. Die afmetingen zijn als volgt:

  • lengte van 3 meter

  • breedte van 2,5 meter

  • hoogte van 2,5 meter

Naast de 10ft (foot of voet) container, kunnen wij je ook een grotere container, de 20ft opslagcontainer, leveren. Bestel je een opslagcontainer bij Praxis-kluscontainer.nl, dan ontvang je standaard een nette en afsluitbare container. Wij leveren je daarbij ook altijd een veiligheidsslot mee. Hiervoor zijn de kosten € 10 per week. Bij Praxis-kluscontainer.nl adviseren wij je om tijdens het plaatsen van de container aanwezig te zijn. Wij bieden je hiervoor in het bestelproces de mogelijkheid om een half uur voor plaatsing van jouw container gebeld te worden door onze chauffeur.

Extra services van de specialist

Wanneer je een opslacontainer gaat huren bij Praxis-kluscontainer.nl, dan profiteer je van de service van de specialist. Zo zorgen wij er altijd voor dat de 10ft container op de juiste plaats wordt afgeleverd. Wij leveren onze containers namelijk door heel Nederland! Daarnaast ontvang je niet alleen de container, maar kun je ons ook inschakelen voor diverse extra services. Op aanvraag kunnen wij je ook stellingen of verlichting leveren, die in de 10ft opslagcontainer kunnen worden geplaatst. Dit maakt het inrichten en het gebruik van de opslagcontainer een stuk gemakkelijker.

Heb je een vergunning voor jouw opslagcontainer nodig?

Besluit je een 10ft opslagcontainer te huren bij Praxis-kluscontainer.nl? Maar vraag je je af of je zomaar een opslagcontainer mag plaatsen zonder vergunning? Goed nieuws: in 99 van de 100 gevallen heb je geen vergunning nodig voor jouw container! Twijfel je? Neem voor meer informatie over vergunningen contact met ons op, dan adviseren wij je graag. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen indien je vragen hebt over het huren van opslagcontainers. Onze deskundige klantenservice, bereikbaar via het nummer 085 – 0488346, staat altijd voor je klaar.