Praxis Kluscontainer
Dakafval container huren

Dakafval container huren bij Praxis-kluscontainer.nl?

 • Dakafval containers in alle maten
 • Levering van dakafval containers door heel Nederland
 • Overzichtelijke tarieven voor het afvoeren van dakafval

Afvalcontainers dakafval

We hebben containers van 3m³ t/m 10m³ voor dakafval.

3 m³ dakafval

649,95

4 m³ dakafval

724,95

6 m³ dakafval

6m3 container huren
824,95

10 m³ dakafval

999,95

Wat mag er wel en niet in een Dakafval rolcontainer?

Wat mag er in een Dakafval container?

Dakafval is de verzamelnaam voor diverse soorten dakafval. Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen dakafval ingenomen worden.

 • Dakleer (teerhoudend of bitumineus)

 • Dakgrind

 • Aanklevend materiaal (isolatie)

 • maximaal 10% zand

 • Maximaal 50% hout en overig afval

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 085 04 88 362.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Mevr Boer

April 10, 2024

Gewoon goed

Anoniem

April 10, 2024

Heel gestroomlijnd

Hans Verbeek

April 09, 2024

Top, goede website, snel geleverd en opgehaald.

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Dakafval container huren: maak de juiste keuze met onze handige gids

Ga jij binnenkort klussen aan je dak of je volledige dak verbouwen? Grote kans dat er dan veel dakafval vrijkomt. Het kan je dan aangeraden worden om een dakafval container te huren. Dit biedt je een efficiënte en goedkope oplossing voor het afvoeren van je dakafval. Al meer dan 15 jaar is Praxis-kluscontainer.nl dé aangewezen specialist voor het huren van containers. Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise, dit combineren we met een breed aanbod aan containers. Voor elke klus hebben wij de geschikte container. Wij hebben al vele klussers naar tevredenheid mogen helpen bij het vinden van de juiste dakafval container. Deze tevredenheid is goed terug te zien in de vele positieve beoordelingen van klanten.

Wanneer je een dakafval container huurt, dan hoef je je geen zorgen te maken over het dakafval dat vrijkomt tijdens klussen. Maar, hoe zorg je ervoor dat je de juiste container huurt? Er zijn namelijk veel afvalcontainers waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste dakafval container en daarom hebben wij deze gids vol informatie en praktische tips voor je opgesteld.

Waarom een dakafval container huren bij Praxis-kluscontainer.nl

Als je online op zoek bent naar een container voor dakafval, is de keuze qua partijen zeer uitgebreid. Waarom is Praxis-kluscontainer.nl hét aangewezen adres voor het huren van een dakafval container. Door de jaren heen hebben wij al vele klussers geholpen bij het vinden van de juiste container voor hun dakafval. Er zijn talloze dingen waar wij als bedrijf zeer trots op zijn en waar wij graag over vertellen, maar het liefste laten wij onze klanten aan het woord. Uit de vele positieve beoordelingen die we al hebben ontvangen blijkt dat je het onderstaande kunt verwachten wanneer je een dakafval container huurt bij Praxis-kluscontainer.nl

Uitstekende klantenservice & duidelijke communicatie

Huur je een dakafval container bij Praxis-kluscontainer.nl? Dan zul je merken dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Transparantie vinden wij zeer belangrijk en daarom maken wij duidelijke afspraken en scheppen we heldere verwachtingen. Ook houden we je goed op de hoogte door heldere communicatie, van het begin tot het einde van het huurproces. Ook qua kosten is alles glashelder. Je geniet van all-in prijzen bij het huren van je dakafval container, waardoor je niet verrast wordt door onverwachte kosten. In elke fase van het proces staan we klaar om je te helpen. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste formaat container, of je graag wilt dat we meedenken bij het plaatsen van de container, we helpen je graag. Indien je tijdens het proces vragen hebt staat onze deskundige klantenservice graag voor je klaar.

Volledig ontzorgt tijdens het leveren en ophalen van de dakafval container 

Je bent te allen tijde goed op de hoogte door onze heldere communicatie. Voorafgaand maken we samen duidelijke afspraken, die we ook altijd nakomen. We brengen en halen je dakafval container op de afgesproken momenten. Overal in Nederland kun je bij ons terecht voor het huren van een dakafval container. Vaak zelfs nog op dezelfde dag, ideaal voor spoedklussen. Containers worden met grote zorg voor de omgeving geplaatst en opgehaald. Je kunt rekenen op een ervaren en vriendelijke chauffeur, die maar al te graag met je mee over bijvoorbeeld de plek waar de dakafval container geplaatst moet worden. Uiteraard kan het voorkomen dat je planning niet loopt zoals je het van te voren uitgedacht had en dat de container op een ander moment geplaatst of opgehaald moet worden. Neem in dat geval contact op met onze deskundige klantenservice. Zij staan graag voor je klaar.

Advies van onze expert

Het vinden van de juiste container kan een lastige klus zijn, er zijn immers vele factoren waar je rekening mee moet houden. Je moet niet alleen nadenken over het type afvalcontainer, maar bijvoorbeeld ook over het formaat. Wij willen graag dat je tevreden bent en daarom hebben wij een keuzehulp gecreëerd. Onze keuzehulp loodst je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze van begin tot eind door het keuzeproces en zorgt ervoor dat jij de juiste container huurt.

Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur

Wat zijn de kosten voor het huren van een dakafval container?

Wil je graag weten hoeveel het jou gaat kosten om een dakafval container te huren? Door naar boven te scrollen zie je een overzicht met alle dakafval containers die we aanbieden, inclusief de all-in prijs. Wij werken met all-in tarieven. Dat houdt in dat de prijs inclusief het brengen en ophalen van de container is. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan, wel zo fijn!

Veelgestelde vragen over het huren van een dakafval container 

Wil je graag meer informatie over het huren van een dakafval container? Klik dan op één van de onderstaande links om één van onze handige artikelen te lezen, geschreven door onze experts. Onze artikelen staan vol met informatie en handige tips betreft het huren van een dakafval container.

Dakafval container huren? Let op deze zaken!

Zoals je ziet zijn er talloze redenen om te kiezen voor Praxis-kluscontainer.nl voor het huren van je dakafval container. Maar, waar let je nu precies op bij het selecteren van de juiste container? Het kan een moeilijk opgave zijn, aangezien er verschillende factoren zijn waar je rekening mee moet houden. Om je te helpen bij het kiezen van de perfecte dakafval container, hebben wij de onderstaande vragenlijst voor je opgesteld. Beantwoord de onderstaande vragen voor jezelf, en je hebt de juiste informatie in handen om een weloverwogen keuze te maken. Als je nog steeds twijfelt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via +31 85 013 4277. Onze deskundige medewerkers staan graag klaar om al je vragen in alle rust te beantwoorden.

Wat mag er allemaal in een dakafval container?

De eerste stap is het bepalen of jouw afvalsoort wel geschikt is voor een dakafval container. Hieronder staan twee lijsten opgesteld, namelijk: één lijst met afvalsoorten die wel in een dakafval container mogen en één lijst met afvalsoorten die niet in een dakafval container mogen.

Wat mag er wel in een dakafval container?

 • Dakleer, teerhoudend of bitumineus

 • Dakgrind

 • Aanklevend materiaal (isolatie)

 • Maximaal 10% zand

 • Maximaal 50% hout en overig afval

Wat mag er niet in een dakafval container?

 • Asbest of asbest gelijkend materiaal (zoals golfplaten)

 • Gevaarlijk afval of klein chemisch afval

 • Autobanden

 • Grond

 • Overige vervuiling

Hoeveel dakafval denk ik te gaan verwerken?

Is een dakafval container geschikt voor het type afval dat je wilt verwerken? Dan kun je de volgende stap nemen, namelijk het kiezen van het juiste formaat. Het kiezen van het juiste formaat kan een lastige opgave zijn. Het is namelijk soms moeilijk inschatten hoeveel dakafval je nou precies gaat weggooien en wat voor container daar het beste bij past. Maar, geen zorgen. In onze keuzehulp word je goed geholpen bij het maken van de juiste keuze. Twijfel je nog steeds? Neem dan contact op met onze experts en we helpen je graag bij het huren van de juiste dakafval container.

Voor elk project bieden wij een geschikt formaat dakafval container. Zo hebben wij de onderstaande formaten:

Waar en wanneer wil je de dakafval container geleverd hebben?

Je weet nu welk formaat dakafval container je nodig hebt, nu is het zaak om te bepalen waar en wanneer je de container geleverd wil hebben. Waar je ook in Nederland woont, wij kunnen vaak nog dezelfde dag een bouwafval container leveren. Of je nu in de grote stad woont of in een dorp, wij staan voor je klaar. Zo kun je bijvoorbeeld een dakafval container huren in:

Tip: zorg ervoor dat je een locatie kiest waarbij er genoeg ruimte is voor het plaatsen van de dakafval container, maar ook genoeg ruimte is voor de vrachtwagen. Twijfel je hierover? Neem dan contact op met onze experts, zij denken graag met je mee.

Bronvermelding en expertise 

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuurbranche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van dakafval containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak.

Laatste update: 19-02-2024