Praxis Kluscontainer
Groenafval container huren

Groenafval container huren bij Praxis-kluscontainer.nl?

 • Grroenafval containers in alle maten
 • Levering van groenafval-afvalcontainers door heel Nederland
 • Overzichtelijke tarieven voor het afvoeren van groenafval

Afvalcontainers groenafval

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³ voor groenafval.

Wat mag er wel en niet in een Groenafval rolcontainer?

Wat mag er in een Bouw- En Sloopafval container?

groenafval is de verzamelnaam voor oa snoeiafval.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalsoorten die onder de noemen groenafval ingenomen worden.

 • Snoei- en tuinafval

 • Takken en struiken (zonder kluit)

 • Onkruid

 • Bladeren

 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 085 04 88 362.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Mevr Boer

April 10, 2024

Gewoon goed

Anoniem

April 10, 2024

Heel gestroomlijnd

Hans Verbeek

April 09, 2024

Top, goede website, snel geleverd en opgehaald.

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Groen container huren: maak de juiste keuze met onze handige gids

Ben jij van plan om je tuin flink onder handen te nemen? Grote kans dat er veel groenafval vrijkomt tijdens het klussen in je tuin. Een groen container huren is dan geen overbodige luxe. Het biedt namelijk een efficiënte en goedkope oplossing voor het verwerken van je groenafval. Al meer dan 15 jaar is Praxis-kluscontainer.nl dé aangewezen expert als het gaat om containerverhuur. Al meer dan een decennium helpen wij klussers bij het vinden van de juiste groen container voor hun klus.

Wij beschikken niet alleen over jarenlange ervaring, maar ook over een ruim aanbod aan groen containers. Voor iedere klus is er een geschikte container. Wij hebben dan ook al vele klussers naar tevredenheid mogen helpen. Deze tevredenheid is goed terug te zien in de vele positieve reviews die we hebben ontvangen van klanten die eerder een groen container bij ons gehuurd hebben.

Advies van onze expert 

Het vinden van de juiste container kan een moeilijke opgave zijn, er zijn immers vele factoren waar je rekening mee moet houden. Je moet niet alleen nadenken over het type afvalcontainer, maar bijvoorbeeld ook over het formaat. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent en daarom hebben wij een keuzehulp gecreëerd. Onze keuzehulp loodst je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze van begin tot eind door het keuzeproces en zorgt ervoor dat jij de juiste container huurt.

Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur

Groenafval container huren? Let op deze zaken! 

Oftewel, er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Praxis-kluscontainer.nl voor het huren van je groen container. Maar, waar let je nu precies op bij het selecteren van de juiste container? Het kan een moeilijk opgave zijn, aangezien er verschillende factoren zijn waar je rekening mee moet houden. Om je te helpen bij het kiezen van de perfecte groen container, hebben wij de onderstaande vragenlijst voor je opgesteld. Beantwoord de onderstaande vragen voor jezelf, en je hebt de juiste informatie in handen om een weloverwogen keuze te maken. Als je nog steeds twijfelt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via +31 85 013 4277. Onze deskundige medewerkers staan graag klaar om al je vragen in alle rust te beantwoorden.

Wat mag er allemaal in een groen container?

We beginnen met het controleren of jouw afvalsoort wel geschikt is voor een groen container. Hieronder staan twee lijsten opgesteld, namelijk: één lijst met afvalsoorten die wel in een groen container mogen en één lijst met afvalsoorten die niet in een groen container mogen.

 

Wat mag er wel in een groen container?

 • Snoei- en tuinafval

 • Takken en struiken, mits zonder kluit

 • Onkruid

 • Bladeren

 • Maximaal 20% gras, mits zonder grond

Wat mag er niet in een groen container?

 • Compost

 • Boomstammen en -stobben

 • C-hout of bielzen

 • Overige vervuiling

Hoeveel groenafval denk ik te gaan verwerken?

De volgende stap is het bepalen van het juiste formaat. Ook dit kan een lastige keuze zijn, aangezien je soms moeilijk kunt inschatten hoeveel groenafval er precies vrijkomt bij je klus. Maar, geen zorgen. Wij hebben een keuzehulp die je van A tot Z door het proces heen loodst om de juiste groen container te vinden. Indien je nog steeds twijfelt kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Voor elk project bieden wij een geschikt formaat groen container. Zo hebben wij de onderstaande formaten:

Waar en wanneer wil je de groen container geleverd hebben?

 De laatste stap is het kiezen van de gewenste locatie en datum voor het leveren van de groen container. Waar je ook in Nederland woonachtig bent, wij zijn er voor je. Wij leveren containers zowel in de grote steden, als in de kleine dorpen. Zo kun je bijvoorbeeld een groen container huren in:

Tip: zorg ervoor dat je een locatie kiest waarbij er genoeg ruimte is voor het plaatsen van de groen container, maar ook genoeg ruimte is voor de vrachtwagen. Twijfel je hierover? Neem dan contact op met onze experts, zij denken graag met je mee.

Waarom een groenafval container huren bij Praxis-kluscontainer.nl

Wanneer je aan je online zoektocht naar een groen container begint, zul je zien dat er veel partijen zijn waaruit je kunt kiezen. Waarom zou je een groen container huren bij Praxis-kluscontainer.nl? Zoals gezegd maken wij al jarenlang klussers blij met de juiste container voor hun klus. Daarnaast zijn er talloze dingen waar wij als bedrijf zeer trots op zijn. Hier kunnen we je alles over vertellen, maar het liefste laten wij onze klanten aan het woord. We hebben al vele positieve beoordelingen mogen ontvangen, en uit al die reviews hebben wij een aantal thema’s opgesteld die veel terugkomen. Uit alle reviews blijkt dat je het onderstaande kunt verwachten wanneer je een groen container huurt bij Praxis-kluscontainer.nl

Uitstekende klantenservice & duidelijke communicatie

Als je bij Praxis-kluscontainer.nl een groen container huurt, zul je merken dat je niet voor verrassingen komt te staan. Transparantie en heldere communicatie staan hoog in het vaandel, vanaf het begin tot het einde van de huurperiode. We maken samen duidelijke afspraken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Deze afspraken komen we ook altijd na. Ook qua kosten zijn we zeer transparant. Je geniet van all-in prijzen bij het huren van je groen container, waardoor je niet verrast wordt door onverwachte kosten. Gedurende de huurperiode staan we altijd voor je klaar. Of we nu helpen met meedenken over het juiste formaat groen container of over de plaatsing ervan, wij zijn er voor je. Indien je tijdens het proces vragen hebt staat onze deskundige klantenservice graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Volledig ontzorgt tijdens het leveren en ophalen van de groen container

Zoals gezegd kun je rekenen op duidelijke afspraken en heldere verwachtingen. Groen containers worden geleverd op de afgesproken locatie en datum, ook wordt de container weer conform afspraak opgehaald. Overal in Nederland kun je bij ons terecht voor het huren van een afvalcontainer voor groenafval, of je nu in de grote stad woont of in een dorp. Vaak kan deze groen container nog op dezelfde dag geleverd worden, dus ook voor spoedgevallen ben je bij ons aan het juiste adres. De container wordt met grote zorg geplaatst en opgehaald door ervaren en vriendelijke chauffeurs. Bij de plaatsing van de container denken onze chauffeurs ook graag mee over de perfecte locatie voor de container. De groen container wordt vervolgens met de grootst mogelijke zorg voor de omgeving geplaatst en opgehaald. Het kan gebeuren dat er iets verandert in je planning. Mocht het nodig zijn dat de groen container op een andere dag geplaatst of opgehaald moet worden, neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Zij staan graag voor je klaar.

Wat zijn de kosten voor het huren van een groenafval container? 

Wil jij graag een groen container huren, maar ben je benieuwd naar de kosten? Navigeer dan naar de bovenzijde van deze pagina. Hier zie je een handig overzicht met daarin alle prijzen. Per formaat container zie je de all-in prijs voor deze groen container. Onze prijzen zijn all-in. Dat houdt in dat de prijs alles dekt, zowel de huur van de groen container als het brengen en het ophalen ervan. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, wel zo prettig!

Veelgestelde vragen over het huren van een groen container 

Ben je op zoek naar meer informatie over het huren van een groen container? Via één van de onderstaande links kun je interessante artikelen lezen, geschreven door onze experts, over groen containers.

Bronvermelding en expertise 

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuurbranche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van groen containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak.

Laatste update: 02-02-2024