Praxis Kluscontainer
Puin container huren

Puin container huren bij Praxis-kluscontainer.nl?

 • Puin containers in alle maten
 • Levering van puin-afvalcontainers door heel Nederland
 • Overzichtelijke tarieven voor het afvoeren van puin

Afvalcontainers puin

We hebben containers van 3m³ t/m 15m³ voor puin.

Wat mag er wel en niet in een Puin rolcontainer?

Wat mag er in een Puin container?

Puin is de verzamelnaam voor harde steenachtige materialen. Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen puin ingenomen worden.

*Let op, bij een 10m3 puincontainer is het niet toegestaan om stenen te stapelen in de container, de container zou hierdoor te zwaar worden om opgehaald te worden. Om deze reden mag de 10m3 tot de rand beladen worden (los gestort).

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toiletpotten)

 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)

 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)

 • Wand- en vloertegels

 • Gewapend beton

 • Maximaal 5% zand

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 085 04 88 362.

Aanbevolen door 99% van onze klanten

Anoniem

May 19, 2024

Communicatie was een beetje minder qua tijd van plaatsing, maar tijdens telefoon gesprekken verder prima

P. Anderson

May 19, 2024

Snelle levering, uitstekende communicatie via app en met chauffeur.

Anoniem

May 17, 2024

Zeer goed

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Puin container huren: maak de juiste keuze met onze handige gids

Ga je binnenkort een muurtje slopen of heb je een andere klus op de planning waarbij er veel puinafval vrijkomt? Dan kan het je aangeraden worden om een puin container te huren. Dit biedt je een efficiënte en goedkope oplossing voor het afvoeren van je puinafval. Praxis-kluscontainer.nl is al meer dan 15 jaar dé aangewezen expert voor het huren van containers. Door onze jarenlange ervaring en expertise en ons uitgebreid aanbod aan afvalcontainers zijn wij in staat om de perfecte container te bieden voor elke klus. Wij hebben al vele klussers naar tevredenheid mogen helpen bij het vinden van de juiste puin container. Deze tevredenheid is goed terug te zien in de vele positieve beoordelingen van klanten.

Door het huren van een puin container hoef je je geen zorgen te maken over het afval dat vrijkomt tijdens het klussen. Maar, hoe zorg je ervoor dat je de juiste container huurt? Er zijn namelijk veel afvalcontainers waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste puin container en daarom hebben wij deze gids vol informatie en praktische tips voor je opgesteld.

Waarom een puin container huren bij Praxis-kluscontainer.nl

Wanneer je op zoek bent naar een puin container heb je veel online aanbieders waaruit je kunt kiezen. Dus, wat maakt Praxis-kluscontainer.nl dé perfecte keuze? Er zijn veel dingen waar wij trots op zijn, maar wij laten liever onze klanten aan het woord. Vanuit de vele positieve reviews die wij hebben mogen ontvangen hebben wij de meest voorkomende thema’s hieronder uitgewerkt.

Uitstekende klantenservice & duidelijke communicatie

Bij Praxis-kluscontainer.nl staat transparantie centraal: wij maken duidelijke afspraken en scheppen heldere verwachtingen. Deze afspraken komen wij ook altijd na, je komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. De prijs voor het huren van de puin container is inclusief alle kosten, dus geen verborgen verrassingen. Onze deskundige klantenservice is altijd beschikbaar voor hulp bij het kiezen van de juiste containermaat of voor het meedenken over de plaatsing van de puin container. Van begin tot eind van je huurperiode staan we graag voor je klaar. 

Volledig ontzorgt tijdens het leveren en ophalen van de puin container

Vanaf A tot Z ontzorgen we je wanneer je bij ons een puin container huurt. Je geniet tijdens je gehele huurperiode van heldere communicatie en duidelijke afspraken die nagekomen worden. Door heel Nederland kun je bij ons terecht wanneer je een puin container wilt huren. De container wordt met de grootst mogelijke zorg bij je geleverd en opgehaald door ervaren en vriendelijke chauffeurs, die ook graag met je meedenken over de plaatsingslocatie. Het kan zo zijn dat je planning net wat anders loopt dan je verwacht had. In dit geval kun je contact opnemen met onze klantenservice, zodat de container op een andere dag geplaatst of opgehaald wordt.

Advies van onze expert

De zoektocht naar de juiste container kan lastig zijn. Er zijn allerlei zaken waar je rekening mee moet houden bij het maken van je keuze, zoals het formaat van je puin container of het type container. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent en daarom hebben wij een keuzehulp ontwikkelt. In deze keuzehulp wordt je van begin tot eind geholpen bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om het kiezen van het formaat of het type container, de keuzehulp helpt je op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier.

Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur

Wat zijn de kosten voor het huren van een puin container?

Wil jij graag weten wat de kosten zijn voor het huren van een puin container? Navigeer dan naar boven naar het overzicht van al onze puin containers. Bij elk formaat container staat een all-in prijs weergegeven. Dat houdt in dat de prijs alle kosten dekt, dus naast de huur ook het brengen en ophalen van de container. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan, wel zo fijn!

Handige informatie over het huren van een puin container

Wil je graag meer weten over het huren, plaatsen, vullen of ophalen van een puin container? Klik op één van de onderstaande links en lees één van onze handige artikelen boordevol met praktische informatie of tips.

Puin container huren? Let op deze zaken!

Genoeg redenen om je puin container te huren bij Praxis-kluscontainer.nl. Maar, waar let je nu precies op als je een container voor puinafval wilt bestellen? Er zijn namelijk verschillende factoren waar je rekening mee moet houden bij het maken van je keuze. Om je te helpen hebben wij de onderstaande vragenlijst opgesteld. Beantwoord de onderstaande vragen voor jezelf en je hebt de juiste informatie in handen om een goede keuze te maken. Twijfel je nog steeds? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op via +31 85 013 4277, onze specialisten staan je graag te woord om al je vragen in alle rust te beantwoorden.

Wat mag er allemaal in een puin container?

Laten we beginnen bij het begin. Bij de eerst stap check je of een puin container geschikt is voor het type afval dat je wilt afvoeren. We hebben hieronder twee lijsten opgesteld: één lijst met afval dat wel in een puin container mag en één lijst met afval dat niet in een puin container mag.

Wat mag er wel in een puin container?

 • Keramische materialen, zoals: wasbakken of toiletpotten

 • Harde steensoorten, zoals: klinkers, betonpuin of dakpannen

 • Tegels, zoals: grindtegels of stoeptegels

 • Wand- en vloertegels

 • Gewapend beton

 • Maximaal 5% zand

Wat mag er niet in een puin container?

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)

 • Asbest of asbest gelijkend materiaal (zoals golfplaten)

 • Asfalt

 • Grove stukken puin of vloeibaar beton

 • Dakgrind

 • Overige vervuiling

Zie je jouw type afval niet tussen de lijsten staan? Het is vrijwel onmogelijk om alle soorten afval op te sommen, dus het kan zijn dat niet alle afvalsoorten er tussen staan. Twijfel je of jouw type afval in een puin container mag? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze specialisten nemen alle tijd om al je vragen te beantwoorden. 

Hoeveel puinafval denk ik te gaan verwerken?

Is een puin container geschikt voor het type afval dat je wilt afvoeren? Dan kun je door naar de volgende stap, namelijk het kiezen van het juiste formaat puin container. Dit kan een moeilijke keuze zijn, omdat het soms van te voren moeilijk inschatten is hoeveel puin er vrij gaat komen bij je klus. Hier hebben we wat op bedacht, we hebben een keuzehulp ontwikkelt die je eenvoudig en gebruiksvriendelijk helpt bij het maken van de juiste keuze. Twijfel je nog steeds? Neem dan contact op met onze experts en we helpen je graag bij het huren van de juiste puin container.

Voor elk project bieden wij een geschikt formaat puin container. Zo hebben wij de onderstaande formaten:

Waar en wanneer moet de puin container geleverd en opgehaald worden?

Na het kiezen van het type container en het juiste formaat is het zaak om een locatie, datum en tijdstip af te spreken voor het brengen en ophalen van de puin container. Of je nu in een grote stad woont of in een dorp, overal in Nederland kun je bij ons terecht. Vaak nog op dezelfde dag, dus we zijn ook ideaal voor spoedklussen. Zo kun je bijvoorbeeld een puin container huren in:

Tip: zorg ervoor dat je een locatie kiest waarbij er genoeg ruimte is voor het plaatsen van de container, maar ook genoeg ruimte is voor de vrachtwagen. Twijfel je hierover? Neem dan contact op met onze experts, zij denken graag met je mee.

Bronvermelding en expertise 

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuurbranche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van puin containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak.

Laatste update: 19-02-2024