Praxis Kluscontainer
3m3 container

3m³ afvalcontainer

  • Diverse containers voor verschillende soorten afval
  • Gratis en supersnel geplaatst
  • Pin, Contact, iDeal of Creditcard

Voor alle soorten afval een 3 m³ afvalcontainer

We hebben containers van Bouwafval en Puin tot Grond en Dakafval.

3m3 container huren bij Praxis

Door ons ruime assortiment afvalcontainers en afvalstromen hebben we altijd een container die past bij jouw klus zo hebben we naast de 3m3 container ook bijvoorbeeld 4m3 containers, 6m3 containers en zelfs nog groter.

Deze worden bij ons vaak gehuurd om een badkamer / wc te verbouwen, een vloer te verwijderen, bij het verwijderen van muren of bij werkzaamheden aan de tuin.

Onze 3m3 container heeft de volgende afmetingen: lengte 190, breedte 160 en hoogte 110 cm.

Heb je vragen over een 3m3 container of over het huren van een andere afvalcontainer? Neem gerust contact met ons op 085-1105274 , onze afval- experts helpen je graag om samen te bepalen welke container bij de klus past.

3m3 container huren bij Praxis

Op zoek naar een 3 m3 container? Bij Praxis kun je eenvoudig, goedkoop en snel een 3 m3 container huren voor iedere gewenste afvalsoort. Weet je niet zeker welk type 3 m3 container je moet kiezen? Neem dan gerust vrijblijvend container op met onze klantenservice. De containers leveren we in combinatie met alle afvalstromen zoals bijvoorbeeld puin en bouwafval.

Belading van de 3m3 container

De container mag maximaal 20 cm boven de rand beladen worden, uitstekende delen zijn niet toegestaan. Uitgangspunt is dat ten alle tijden jouw container transport veilig is.

Vergunning voor het plaatsen van de container

In 99 van de 100 gevallen is er geen vergunning nodig voor het mogen plaatsen van een container. Twijfel je hierover? Bel dan onze klantenservice op het nummer 085-1105274, zij helpen je graag verder.