Opslagcontainer huren bij Praxis-kluscontainer.nl

Wil je graag een opslagcontainer huren? Bijvoorbeeld omdat je je huisraad graag netjes wilt opbergen omdat je gaat verbouwen of omdat je juist extra ruimte wilt creëren voor spullen die je niet altijd gebruikt maar die je nog niet weg wilt gooien? Praxis-kluscontainer.nl is dé betrouwbare partner die je zoekt wanneer het gaat om opslagcontainer verhuur. Wij leveren in heel Nederland de opslagcontainer zelfs aan huis! Bij ons kun je diverse containers in verschillende maten huren. Wil je graag advies over de opslagcontainer die past bij jouw toepassing? Ook dan staan we bij Praxis-kluscontainer.nl voor je klaar. Wij voorzien je graag van een deskundig advies.

De juiste opslagcontainer huren voor iedere klus

Wanneer je bij Praxis-kluscontainer.nl een opslagcontainer gaat huren omdat je bijvoorbeeld meubilair of bouwmaterialen (tijdelijk) wilt opslaan, dan kun je kiezen voor verschillende containers met verschillende afmetingen. Zo kun je kiezen voor:

Beide containers zijn waterdicht, netjes en van zeer goede kwaliteit. Standaard leveren we de opslagcontainer aan huis inclusief een veiligheidsslot. Hiervoor zijn de totale kosten per week €10. Wil je de container inrichten met stellingen of verlichting? Ook dat kan Praxis-kluscontainer.nl voor je regelen.

Waarom voor opslagcontainer verhuur naar Praxis-kluscontainer.nl?

Voor opslagcontainer verhuur kun je het beste een echte specialist inschakelen. Alleen dan ben je verzekerd van de juiste kwaliteit en service. Zo rijden wij dagelijks door heel Nederland om alle opslagcontainers te plaatsen en op te halen. Een opslagcontainer kunnen wij dus gewoon bij je aan huis leveren, onafhankelijk van je woonplaats. Daarnaast vragen wij altijd een vaste all-in prijs, zonder kleine letters. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan. Wanneer de opslagcontainer geleverd is, kun je direct betalen. Dit kan veilig via creditcard, iDEAL, pin of contant.

Diverse andere containers beschikbaar bij de specialist

Praxis-kluscontainer.nl is het vertrouwde adres voor iedere klus. Dat betekent dat wij niet alleen in te schakelen zijn voor de verhuur van een opslagcontainer, maar ook voor de verhuur van diverse andere containers, die we ook aan huis afleveren. Zo kun je bij ons naast een opslagcontainer ook kiezen voor het huren van een afvalcontainer of rolcontainer. Wij leveren alle voorkomende containers voor iedere klus. Of je nu bouwafval, grofvuil, puin, hout, grond of dakleer wilt deponeren: bij Praxis-kluscontainer.nl kun je terecht. Daarnaast kun je bij ons ook ophoogzand bestellen. Twijfel je over het soort container dat past bij jouw toepassing? Of heb je vragen over het huren van een container, bijvoorbeeld de opslagcontainer? Bel ons dan vrijblijvend op  0900-0170.

Voordelen Praxis Kluscontainer

/
MKB OK Keurmerk
/
Bereikbare klantenservice 0900-0170
/
Regionale levering door héél Nederland
/
Veilig betalen met: pin, contant, overboeking iDeal en Creditcard
/
Zeer betrouwbaar (reviews)
/
All in Prijzen - Incl BTW

Vraag aan onze afvalspecialisten

Een container huren? Maar weet je het niet zeker?

Voor vragen of opmerking(en)
Bel gratis: 0900-0170

Klantenservice  
/

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten voor een afvalcontainer?  
Om de tarieven van onze afvalcontainers zo transparant mogelijk te houden hanteren wij all-in tarieven. Dit wil zeggen dat de getoonde afvalcontainer tarieven inclusief btw, transport(plaatsen en ophalen van de container), verwerking van het afval, 8 weken huur van de container en milieutoeslag zijn. Dus geen nare kosten achteraf.
Welke betaalmogelijkheden zijn er?  
De bij ons bestelde afvalcontainer kan op meerdere manieren voldaan worden. Zo kan er per bank (overboeking), met ideal, per creditcard, contant of per pin betaald worden.
Wanneer kan de container geleverd worden?  
Wanneer je een container besteld kunnen wij deze de volgende werkdag al leveren. Vaak kunnen wij ook nog containers bezorgen op de dag van bestellen, neem hiervoor contact op met onze klantenservice, zij kunnen u direct vertellen hoe snel de container geleverd kan worden. Ook een containerlevering op zaterdag is vaak mogelijk, bel hiervoor met onze klantenservice.
Hoelang mag de container blijven staan?  
Als je bij Praxis-kluscontainer een afvalcontainer huurt, huur je deze met een maximale huurtermijn van 8 weken. Deze huur zit al bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kan de container ook eerder opgehaald worden. Wil je een container huren voor een periode langer dan 8 weken? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we kunnen dan direct de mogelijkheden bespreken.
Leveren jullie door heel Nederland?  
Onze containerservice is een landelijke dienst, wij leveren onze containers dus door heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden). Heb je vragen over onze containerdienst? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Kan ik ook telefonisch een container bestellen?  
Bij Praxis-kluscontainer kun je op meerdere manieren een container bestellen, zo kun je telefonisch een container bestellen bij een van onze collega’s, ook kun je online op onze website de bestelling reserveren. In beide gevallen krijg je alles netjes per mail bevestigd.

9 Totaalscore door 5638 klanten

Bekijk alle beoordelingen
 
Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?
';