Praxis Kluscontainer
Container huren Amsterdam

Afvalcontainer huren Amsterdam

Pin, Contant, Ideal, Creditcard

Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

Deskundige klantenservice +31 2076 01 920

Praxis-kluscontainer.nl in Amsterdam

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort
container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of
wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Bekijk al onze producten in Amsterdam

Containers van 3 m³ t/m 40 m³ huren in Amsterdam?

Lees verder
Opslagcontainer

Opslagcontainer huren in Amsterdam?

Lees verder

Ophoogzand nodig in Amsterdam?

Lees verder

Opslagcontainer huren Amsterdam

Wil jij een opslagcontainer huren in Amsterdam voor het tijdelijk opslaan van bijvoorbeeld meubels? Dan zijn onze opslagcontainers de oplossing.

Een opslagcontainer huren in Amsterdam kan al vanaf 1 week en wij bieden hierin een flexibele huurtermijn. Zolang jij de opslagcontainer in Amsterdam nodig hebt, laten wij deze staan.

10 ft opslagcontainer

L 300.00 x B 250.00 x H 260.00 cm

20 ft opslagcontainer

20 ft opslagcontainer hurenL 600.00 x B 250.00 x H 260.00 cm

Ophoogzand bestellen in Amsterdam

Wil jij ophoogzand bestellen in Amsterdam?
Dan helpen wij je graag. Wij leveren al vanaf 2m3 ophoogzand.
Kies voor los gestort of geleverd in een container, jij kiest en wij
leveren, wel zo handig toch?

Aanbevolen door 99% van onze klanten in de buurt

A. van Craenenbroeck

May 29, 2024

Prima geregeld.

Mevr Naarden

May 29, 2024

Netjes geleverd Vriendelijke chauffeur

g Smits

May 29, 2024

Container werd geplaatst en opgehaald zoals afgesproken. Het is wel jammer dat er niet gebeld werd op het moment dat de container neer werd gezet. Gelukkig hoorde ik de vrachtwagen zodat hij op de juiste plek neer werd gezet anders had hij tussen 2 auto's en met de lage kant tegen de struiken gestaan waardoor het lastig zou worden alles erin te gooien.

Wij leveren door heel Amsterdam

Container huren Amsterdam

Benieuwd in welke regio wij leveren?

  • Amsterdam

  • Weesp

  • Heel Nederland

Eerder besteld in de buurt

6 m3 afvalcontainer

Besteld in de Keulenstraat
Gevuld met Bouw- en sloopafval

30 m3 afvalcontainer

Besteld in G.D. Jordensplein
Gevuld met Grond

20 m3 afvalcontainer

Besteld in Rutgerstraat
Gevuld met Hout

Container huren Amsterdam

Een container huren in kan goed van pas komen als je aan het verbouwen bent, dit kan namelijk nog wel eens het nodige puin met zich mee brengen. Bij Praxis Kluscontainer hebben we containers beschikbaar voor allerlei soorten afval in verschillende maten. Zo hebben we ook containers die op een parkeerplaats passen, voor als je buiten niet veel ruimte hebt. Of je nu hout, grond, dakafval of groenafval moet afvoeren, wanneer je een container gaat huren in Amsterdam weet je zeker dat de juiste er voor jou tussen zit! 

Afval container huren Amsterdam

Door een afvalcontainer te huren in Amsterdam, kun je veel tijd én geld besparen! Maar hoe werkt dat? Nadat je de juiste container hebt gekozen voor het soort en de hoeveelheid afval dat je hebt, zorgen we dat deze bij jou op locatie wordt neergezet. Je kunt de container acht weken houden en gebruiken als opslag voor het afval. Wanneer je klaar bent neem je contact met ons op en halen wij de container weer bij je af. Door een afval container te huren in Amsterdam, hoef je dus niet meer heen en weer te rijden naar de vuilstort. 

Grofvuil container huren Amsterdam

 Als je veel tijd wil besparen is het een goed plan om een grofvuil container te huren in Amsterdam. Nadat we de container bij je afgeleverd hebben, kun je al je grofvuil hierin opslaan en halen we het vervolgens op. Je hoeft in mindere mate afval te scheiden en het afval hoeft niet meer naar de vuilstort te worden gebracht. Bovendien kun je de grofvuil container huren in Amsterdam tegen vaste prijzen. Dit houdt in dat alle kosten bij de prijs inbegrepen zijn en je dus niet voor vervelende verrassingen komt te staan!

Bouwafval container huren

Ga jij of ben je aan het verbouwen? Dan kan het een slimme keuze zijn om een bouwafval container te huren in Amsterdam. Al het afval verzamel je en doe je in de container, zodat we het vervolgens kunnen afvoeren. We hebben containers in allerlei maten, zodat je zeker een container vindt die bij jouw klus past. Op deze manier kun je een hoop tijd besparen, die je weer kunt investeren in de verbouwing van je woning of bedrijfspand. Daarom is een bouwafval container huren in Amsterdam een voordelige én tijdbesparende optie! 

Goedkope container huren

Ben jij op zoek naar een goedkope container om te huren in Amsterdam? Bij Praxis Kluscontainer profiteer je van een groot aanbod met containers voor allerlei soorten afval tegen mooie prijzen. Bovendien zijn onze prijzen altijd alles-in-één. Dus alle nodige kosten zijn meeberekend met de eindprijs, zodat je achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan! Je kunt onze goedkope container huren in Amsterdam voor maximaal acht weken. Als je de container toch wat langer nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen om te informeren over de mogelijkheden! 

Waar een container huren in Amsterdam?

 Bij Praxis Kluscontainer geniet je van lage prijzen en heb je keuze uit veel containers. Wij hebben voor bijna elk soort afval wel een geschikte container. Bovendien zorgen wij dat de container bij jou op locatie komt en we halen deze ook weer voor je op! 

Wat kost een grond container huren in Amsterdam?

De prijzen variëren per container en in de afmetingen. Zo kost een 3 m³ container voor groenafval nog geen 200 euro, terwijl die voor het grofafval weer wat duurder is. Bij ons op de site kun je bij elke soort container precies zien wat de prijzen zijn. Onze prijzen zijn namelijk all-in, dus geen onverwachte extra kosten!Expertise

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuur- branche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht staan onze collega's van de klantenservice altijd voor je klaar, daarnaast kun je ook altijd kijken op onze klantenservice pagina.

Laatste update: 06-02-2024