Praxis Kluscontainer
Container huren Ede

Afvalcontainer huren Ede

Pin, Contant, Ideal, Creditcard

Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

Deskundige klantenservice +31 2076 01 920

Praxis-kluscontainer.nl in Ede

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort
container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of
wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Bekijk al onze producten in Ede

Containers van 3 m³ t/m 40 m³ huren in Ede?

Lees verder
Opslagcontainer

Opslagcontainer huren in Ede?

Lees verder

Ophoogzand nodig in Ede?

Lees verder

Opslagcontainer huren Ede

Wil jij een opslagcontainer huren in Ede voor het tijdelijk opslaan van bijvoorbeeld meubels? Dan zijn onze opslagcontainers de oplossing.

Een opslagcontainer huren in Ede kan al vanaf 1 week en wij bieden hierin een flexibele huurtermijn. Zolang jij de opslagcontainer in Ede nodig hebt, laten wij deze staan.

Aanbevolen door 99% van onze klanten in de buurt

Dhr Diepenbeek

July 09, 2024

goed

Strik

July 09, 2024

Beerjevtevlaat ontdekt dat matrassen geen huisraad is...dus 2 er in gelegt ,en wel netjes gebeld gemeld en betaald, misschien bij info duidelijker vermelden dat matrassen geen huisraad is..wel vreemd want eigenlijk is het gewoon huisraad..

c Steenbergen

July 09, 2024

Geweldige oplossing

Wij leveren door heel Ede

Container huren Ede

Benieuwd in welke regio wij leveren?

 • Ede

 • Lunteren

 • Deelen

 • Harskamp

 • Otterlo

 • Bennekom

 • De Klomp

 • Ederveen

 • Hoenderloo

 • Heel Nederland

Eerder besteld in de buurt

6 m3 afvalcontainer

Besteld in de Keulenstraat
Gevuld met Bouw- en sloopafval

30 m3 afvalcontainer

Besteld in G.D. Jordensplein
Gevuld met Grond

20 m3 afvalcontainer

Besteld in Rutgerstraat
Gevuld met Hout

Afvalcontainer huren in Ede

Of je nou een project hebt in Kernhem of in de bruisende wijk Veldhuizen, wij staan voor je klaar! Bij Praxis-kluscontainer.nl kun je gemakkelijk en snel een afvalcontainer huren in Ede. Met ons uitgebreide assortiment aan containers bieden we de juiste container oplossing voor al jouw afvalverwijdering behoeften. 

Zo vind je in ons assortiment containers voor verschillende soorten afval, zoals:

- Puinafval

- Tuinafval

- Bouwafval

- Houtafval

- Groenafval

- Grondafval

- Sloopafval

- Dakafval 

Onze standaard verhuurperiode is 8 weken, maar verlenging is mogelijk. Bij Praxis-kluscontainer.nl hanteren we scherpe all-in prijzen, inclusief de huurperiode, het plaatsen en ophalen van de container, BTW en de verwerking van het afval. 

Daarnaast hebben we ook rolcontainers beschikbaar voor restafval.  

Bouwcontainer huren in Ede 

Wil je tijdens een renovatie of sloopklus jouw werkplek schoon en georganiseerd houden? Dan is het huren van een bouwcontainer bij Praxis-kluscontainer.nl een goede keuze. Onze bouwcontainers zijn geschikt voor huisraad, hout en steenachtige materialen. Let op: dakleer, koelkasten en matrassen mogen niet worden weggegooid in de bouwcontainers. Raadpleeg onze website voor meer informatie over welke soorten afval wel of niet toegestaan zijn.  

Container huren bij Praxis-kluscontainer.nl 

Bij Praxis-kluscontainer.nl ben je aan het juiste adres voor het huren van een container. Wij leveren containers aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Voor spoedbestellingen bieden wij een service op maat, waarbij we binnen 24 uur kunnen leveren. Onze klantenservice staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Bij Praxis-kluscontainer.nl staan goede service en tevredenheid hoog in het vaandel.

Opslagcontainer verhuur in Ede

Voor het huren van een opslagcontainer is het belangrijk om met echte specialisten samen te werken, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en service. Bij Praxis-kluscontainer.nl zijn wij die specialisten. We leveren dagelijks door heel Nederland, ongeacht de woonplaats of locatie waar je de container nodig hebt. Onze prijzen zijn transparant en inclusief BTW, transport (plaatsen en ophalen) en verwerking van het afval. 

Tijdens een bouwproject kan het nodig zijn om jouw inboedel ergens anders op te slaan. Gelukkig kun je bij Praxis-kluscontainer.nl ook terecht voor opslagcontainer verhuur in Ede. In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een opslagcontainer, maar bij gebruik op openbaar terrein raden we aan om dit na te gaan bij de gemeente Ede. 

Je kunt bij ons een opslagcontainer huren in twee formaten:

- 3 meter lang, 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog

- 6 meter lang, 2,5 meter breed en 2,6 meter hoog 

 • maten kunnen soms afwijken

Heb je al besloten welke container je wilt huren? Bestel deze dan eenvoudig online of telefonisch bij Praxis-kluscontainer.nl. 

Bij Praxis-kluscontainer.nl zorgen we ervoor dat het huren van een container gemakkelijk en stressvrij verloopt. Of je nu een afvalcontainer of opslagcontainer nodig hebt, wij bieden de juiste oplossing voor al jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op via onze website of telefonisch om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen. Onze klantenservice staat klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze. 

Praxis-kluscontainer.nl - De juiste containeroplossing voor jouw project in Ede

Expertise

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuur- branche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht staan onze collega's van de klantenservice altijd voor je klaar, daarnaast kun je ook altijd kijken op onze klantenservice pagina.

Laatste update: 09-02-2024