Praxis Kluscontainer
Container huren Winterswijk

Afvalcontainer huren Winterswijk

Pin, Contant, Ideal, Creditcard

Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

Deskundige klantenservice +31 2076 01 920

Praxis-kluscontainer.nl in Winterswijk

We hebben containers van 3 m³ t/m 40 m³ voor verschillende soorten afval.
Hulp nodig met kiezen? Gebruik onze keuzehulp.

1

Bestel de juiste container

Gebruik de keuzehulp of kies direct de soort
container die jij nodig hebt.

2

Binnen 24 uur geplaatst

Wij kunnen de container supersnel of
wanneer het jou uitkomt plaatsen.

3

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent.
Er is standaard 8 weken huur inbegrepen.

Bekijk al onze producten in Winterswijk

Containers van 3 m³ t/m 40 m³ huren in Winterswijk ?

Lees verder
Opslagcontainer

Opslagcontainer huren in Winterswijk ?

Lees verder

Ophoogzand nodig in Winterswijk ?

Lees verder

Opslagcontainer huren Winterswijk

Wil jij een opslagcontainer huren in Winterswijk voor het tijdelijk opslaan van bijvoorbeeld meubels? Dan zijn onze opslagcontainers de oplossing.

Een opslagcontainer huren in Winterswijk kan al vanaf 1 week en wij bieden hierin een flexibele huurtermijn. Zolang jij de opslagcontainer in Winterswijk nodig hebt, laten wij deze staan.

Aanbevolen door 99% van onze klanten in de buurt

Dhr Diepenbeek

July 09, 2024

goed

Strik

July 09, 2024

Beerjevtevlaat ontdekt dat matrassen geen huisraad is...dus 2 er in gelegt ,en wel netjes gebeld gemeld en betaald, misschien bij info duidelijker vermelden dat matrassen geen huisraad is..wel vreemd want eigenlijk is het gewoon huisraad..

c Steenbergen

July 09, 2024

Geweldige oplossing

Wij leveren door heel Winterswijk

Container huren Winterswijk

Benieuwd in welke regio wij leveren?

 • Winterswijk

 • Meddo

 • Brinkheume

 • Corle

 • Henxel

 • Huppel

 • Kotten

 • Miste

 • Ratum

 • Woold

 • Heel Nederland

Eerder besteld in de buurt

6 m3 afvalcontainer

Besteld in de Keulenstraat
Gevuld met Bouw- en sloopafval

30 m3 afvalcontainer

Besteld in G.D. Jordensplein
Gevuld met Grond

20 m3 afvalcontainer

Besteld in Rutgerstraat
Gevuld met Hout

Container huren Winterswijk

Of je nou een project hebt in het gezellige centrum van Winterswijk of in de groene omgeving van Woold, wij staan voor je klaar! Bij Praxis-kluscontainer.nl kun je eenvoudig en snel een afvalcontainer huren tegen scherpe tarieven.

Containerverhuur opties

Bij Praxis-kluscontainer.nl bieden we een breed assortiment containers aan voor verschillende soorten afval. Je vindt bij ons onder andere containers voor:

– Puinafval

– Huisraad of grofvuil afval

– Bouwafval

– Houtafval

– Groenafval

– Grondafval

– Sloopafval

– Dakafval

Onze standaard verhuurperiode is 8 weken, maar deze kan indien gewenst worden verlengd. Alle prijzen zijn inclusief de verhuurperiode, plaatsing en verwijdering van de container, BTW en afvalverwerking.

Daarnaast hebben we ook rolcontainers beschikbaar voor restafval.  

Bouwcontainer huren in Winterswijk 

Voor bouwprojecten in Winterswijk bieden wij ook speciale bouwcontainers aan. Met een bouwcontainer zorg je ervoor dat je werkplek schoon en georganiseerd blijft tijdens renovaties of sloopwerkzaamheden. In de bouwcontainers kunnen diverse soorten afval zoals huisraad, hout en steenachtige materialen worden gestort. Let op: onder andere dakleer, asbest houdend of gelijkend materiaal, koelkasten en matrassen mogen niet in de bouwcontainer worden gedeponeerd. Voor meer informatie over wat wel en niet in de container mag, verwijzen we je graag naar onze website. 

Container huren bij Praxis-kluscontainer.nl 

Bij Praxis-kluscontainer.nl ben je aan het juiste adres voor het huren van een container. We leveren containers aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Heb je met spoed een container nodig? Maak dan gebruik van onze service op maat waarbij we vaak binnen 24 uur kunnen leveren. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij staan klaar om je te helpen. We zijn trots op onze goede klantenservice.

Mogelijkheden afvalcontainer huren Winterswijk

Voor opslagcontainer verhuur is het belangrijk om met echte specialisten te werken, en dat zijn wij bij Praxis-kluscontainer.nl. Wij leveren door heel Nederland, dus ook in Winterswijk en omgeving. Het maakt niet uit waar je woont of werkt, wij hebben de juiste opslagoplossing voor jouw behoeften. Onze prijzen zijn transparant en er zijn geen verborgen kosten of verrassingen. Betaling kan veilig en gemakkelijk via iDeal, creditcard of overboeking worden gedaan.

Onze prijzen zijn inclusief:

– BTW

– Transport (plaatsing en ophalen)

– Huur per week

Heb je tijdens een bouwproject extra ruimte nodig om spullen tijdelijk op te slaan? Dan biedt een opslagcontainer de perfecte oplossing. In de meeste gevallen is hiervoor geen vergunning nodig, tenzij je de container wilt plaatsen op openbaar terrein zoals een weg of parkeerplaats. Raadpleeg hiervoor de spelregels bij jouw gemeente. Voor meer informatie kun je terecht op onze website.

Je kunt bij Praxis-kluscontainer.nl een opslagcontainer huren in twee formaten:

*maten zijn fictief

– 3 meter lang, 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog bijvoorbeeld voor 6 weken

– 6 meter lang, 2,5 meter breed en 2,6 meter hoog bijvoorbeeld voor 6 weken

Weet je al welke opslagcontainer je wilt huren? Bestel deze dan eenvoudig online of telefonisch via Praxis-kluscontainer.nl. 

Praxis-kluscontainer.nl maakt het huren van een container eenvoudig en zorgeloos. Of het nu gaat om een afvalcontainer, bouwcontainer of opslagcontainer; wij bieden de juiste container oplossing voor al jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen. Bestel eenvoudig online of bel ons klantenservice team.

Expertise

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuur- branche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht staan onze collega's van de klantenservice altijd voor je klaar, daarnaast kun je ook altijd kijken op onze klantenservice pagina.

Laatste update: 29-02-2024