Praxis Kluscontainer
Moet je aanwezig zijn bij het plaatsen of ophalen van een container

Moet je aanwezig zijn als wij een container komen plaatsen of ophalen

Als je van plan bent om bijvoorbeeld je huis te verbouwen, krijg je ongetwijfeld te maken met een flinke hoeveelheid afval. Een container huren bij Praxis-kluscontainer.nl is dan de ideale oplossing om al dit afval gemakkelijk kwijt te raken. Wij hanteren een all-in tarief voor het plaatsen, huren en ophalen van de container, inclusief milieuvriendelijke verwerking van je afval. Wij leveren containers door heel Nederland en kunnen vaak nog op dezelfde dag je container plaatsen. Ben je niet in staat om aanwezig te zijn bij het plaatsen? Geen probleem, zij zorgen ervoor dat de container toch op de juiste plek wordt geplaatst. Lees verder hoe je een container kunt laten plaatsen zonder dat je daar zelf bij hoeft te zijn!

Advies van onze expert

Om onze 3m³ containers4m³ containers6m³ containers10m³ containers en 10m³ gesloten containers te plaatsen, is er ruimte nodig van ongeveer 2,5 parkeerplaatsen. Dit betekent dat er één plek nodig is waar de container zelf komt te staan en nog eens 1,5 parkeerplaats voor de manoeuvreerruimte van onze vrachtwagen, zodat deze de container achter zich kan tillen. Voor het plaatsen van de grotere containers, zoals de 15m³ container30m³ container en 40m³ container, is er een ruimte nodig van minimaal 4,5 parkeerplaatsen. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van de container.

Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur

Aanwezigheid tijdens levering en ophalen van de container

Je hoeft niet thuis te zijn als de chauffeur van Praxis-kluscontainer.nl de container komt leveren of ophalen. We begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om een vrije dag te nemen om aanwezig te zijn bij de levering of het ophaalmoment. Daarom zorgt de chauffeur ervoor dat de container zo nauwkeurig mogelijk op de door jou aangegeven plek wordt geplaatst. Zorg er wel voor dat de locatie toegankelijk is en dat er genoeg ruimte is voor het plaatsen van de container. Vergeet ook niet dat het jouw verantwoordelijkheid is om, indien nodig, een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van de container.

Informatie doorgeven aan onze chauffeur

Soms wil je dat de container op een specifieke locatie wordt geplaatst. Het is het handigst als je er zelf bij bent, maar als dat niet mogelijk is, kun je een notitie achterlaten voor de chauffeur. Bij Praxis-kluscontainer.nl kun je tijdens het plaatsen van je bestelling in het veld ‘Info of tips voor onze chauffeur voor het afleveren’ bijzonderheden invullen. Onze chauffeur houdt hier dan rekening mee bij het plaatsen van de container. Dit zorgt ervoor dat de container precies komt te staan waar jij het wilt, ook als je er zelf niet bij kunt zijn.

Expertise

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuurbranche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak.

Laatste update: 26-02-2024

Container huren door héél Nederland

Voor elke afvalsoort een container

Stel: je gaat je huis verbouwen, een andere vloer leggen of er komt een nieuwe badkamer. Dan is het huren van een container een hele slimme keus. Zodra je weet hoe groot je container moet zijn, is het ook heel verstandig te onderzoeken voor welke afvalsoort je er een nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten, want het is allemaal al duur genoeg. Op de website kun je gemakkelijk zien wat er wel en niet in de containers mag. Ook kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. En mocht je dan toch nog twijfelen: ons deskundige team zit elke werkdag vanaf 8.00 uur klaar!

Voor elke afvalstroom een container

Opslagcontainers bij Praxis-kluscontainer.nl!

Voorjaar betekent opruimen! Dus het kan zomaar zo zijn dat je thuis of binnen je bedrijf bezig bent met ‘de grote schoonmaak’. Of misschien zit je wel midden in een verhuizing? Denk dan eens aan het huren van een opslagcontainer. Ze zijn er in 2 maten (10 en 20 ft) en speciaal gemaakt om je -tijdelijk- van aanvullende opslagruimte te voorzien. En dat lekker dichtbij op eigen terrein. Onze schone, wind- én waterdichte containers worden geleverd met een veiligheidsslot zodat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Kun jij met een gerust hart verder.

Bekijk ons aanbod
3m3 afvalcontainer huren

Levering in heel Nederland

Bij Praxis-kluscontainer beperken we ons niet tot het leveren in één of enkele regio’s. Bij ons kun je in heel Nederland een container huren. En: vandaag besteld, is vaak de volgende dag al op de stoep! Of het nu om het renoveren van je slaapkamer, het aanleggen van de voortuin of het slopen van een zolder gaat; tot 8 weken kun je (of langer mocht dat nodig zijn), variërend in grootte van 3 m3 tot 40 m3, een container huren. Er zit altijd wel een formaat bij die perfect past bij jouw klus. Check snel welke containers er beschikbaar zijn in je woonplaats en laat het klussen maar beginnen!

Kijk hier voor jouw regio