Praxis Kluscontainer
Waarom een container huren in plaats van je afval naar een milieustraat brengen

Waarom een container huren in plaats van je afval naar een milieustraat brengen?

Stel je eens voor: je gaat binnenkort flink klussen of je hebt een grote verbouwing gepland. Voor je gevoel heb je alles goed gepland en geregeld, maar als je wilt beginnen komt het besef dat je niet hebt nagedacht over het afval dat ontstaat tijdens het klussen. In zo’n geval kun je het afval naar de milieustraat brengen, maar dat brengt nadelen met zich mee. Je moet zelf heen en weer rijden en er zit een limiet aan de hoeveelheid afval die je mag storten. Gelukkig is er ook nog een andere optie, je kunt namelijk ook een container te huren. Deze optie biedt je juist vele voordelen en daar gaan we in deze blog dieper op in.

Advies van onze expert

Als je een container gaat huren, let er dan op dat er containers zijn voor specifieke soorten afval. Zo hebben wij:

Denk van te voren goed na over het type afval dat vrijkomt tijdens het klussen en stem je container af op het afval dat vrijkomt.

Richard van Rijnsbergen – expert containerverhuur

Extra ruimte

Of je nu een badkamer gaat renoveren, je tuin een flinke onderhoudsbeurt gaat geven of dat je een straat eruit gaat slopen, bij vele klusprojecten komt er doorgaans veel afval vrij. Waar laat je al het afval dat vrijkomt tijdens het klussen? Een aanhangwagen heb je zo gevuld. Je moet dan vaak heen en weer rijden naar de milieustraat om de aanhangwagen te legen. Dit kost veel moeite en tijd. Door een container te huren bij Praxis-kluscontainer.nl hoef je je geen zorgen te maken over ruimte voor afval. In ons aanbod vind je voor elke klus een geschikt formaat container. Hieronder zie je alle formaten die wij aanbieden.

Gemak

Het huren van een container is zeer eenvoudig. Op onze website vind je een keuzehulp die je stap voor stap door het gehele proces loodst. Onze keuzehulp helpt je niet alleen bij het vinden van het juiste formaat container, maar ook bij het kiezen van het juiste type container. Wij komen de container brengen op de gewenste dag en het gewenste tijdstip, hetzelfde geldt voor het ophalen. Ook denken we graag met je mee over waar je de container kunt plaatsen. Bij Praxis-kluscontainer.nl wordt je volledig ontzorgt wanneer je een container gaat huren. Heb je nog vragen of twijfel je ergens over, dan kun je altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Zij nemen graag alle tijd om al je vragen te beantwoorden.

Helder kostenplaatje

De kosten voor het storten van afval bij een milieustraat kunnen per gemeente enorm verschillen. Wanneer je een container huurt weet je van te voren precies waar je aan toe bent qua kosten, omdat wij een all-in tarief hanteren voor de huurperiode. Dat houdt in dat de kosten alles dekken: het brengen en ophalen van de container en de huur voor de container zelf. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan en dat is wel zo prettig. Ook is het huren van een container een goedkope oplossing voor het verwerken van je afval, zo heb je bijvoorbeeld al voor ruim onder de €200 een groenafval container.

Expertise

Alle informatie op deze pagina is geschreven door Wesley. Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de containerverhuurbranche heeft Wesley de nodige kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van gedegen advies. De informatie is vervolgens gecontroleerd door Richard van Rijnsbergen. Al ruim 16 jaar houdt Richard zich bezig met het verhuren van containers, wat hem tot een zeer ervaren expert heeft gemaakt op dit vlak.

Laatste update: 26-02-2024

Container huren door héél Nederland

Voor elke afvalsoort een container

Stel: je gaat je huis verbouwen, een andere vloer leggen of er komt een nieuwe badkamer. Dan is het huren van een container een hele slimme keus. Zodra je weet hoe groot je container moet zijn, is het ook heel verstandig te onderzoeken voor welke afvalsoort je er een nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten, want het is allemaal al duur genoeg. Op de website kun je gemakkelijk zien wat er wel en niet in de containers mag. Ook kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. En mocht je dan toch nog twijfelen: ons deskundige team zit elke werkdag vanaf 8.00 uur klaar!

Voor elke afvalstroom een container

Opslagcontainers bij Praxis-kluscontainer.nl!

Voorjaar betekent opruimen! Dus het kan zomaar zo zijn dat je thuis of binnen je bedrijf bezig bent met ‘de grote schoonmaak’. Of misschien zit je wel midden in een verhuizing? Denk dan eens aan het huren van een opslagcontainer. Ze zijn er in 2 maten (10 en 20 ft) en speciaal gemaakt om je -tijdelijk- van aanvullende opslagruimte te voorzien. En dat lekker dichtbij op eigen terrein. Onze schone, wind- én waterdichte containers worden geleverd met een veiligheidsslot zodat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Kun jij met een gerust hart verder.

Bekijk ons aanbod
3m3 afvalcontainer huren

Levering in heel Nederland

Bij Praxis-kluscontainer beperken we ons niet tot het leveren in één of enkele regio’s. Bij ons kun je in heel Nederland een container huren. En: vandaag besteld, is vaak de volgende dag al op de stoep! Of het nu om het renoveren van je slaapkamer, het aanleggen van de voortuin of het slopen van een zolder gaat; tot 8 weken kun je (of langer mocht dat nodig zijn), variërend in grootte van 3 m3 tot 40 m3, een container huren. Er zit altijd wel een formaat bij die perfect past bij jouw klus. Check snel welke containers er beschikbaar zijn in je woonplaats en laat het klussen maar beginnen!

Kijk hier voor jouw regio