Praxis Kluscontainer

Wanneer een grote container huren?

Bij grote verbouwingen of omvangrijke kluswerkzaamheden, of het nu particulier of zakelijk is, is het doorgaans niet haalbaar om het afval naar een milieustraat te brengen. Ten eerste kost het enorm veel tijd en moeite om constant heen en weer te rijden naar de afvalstraat. Ten tweede stellen veel gemeenten een limiet aan de hoeveelheid afval die je mag storten. In zo’n geval is het een goed idee om een grote container te huren. Het huren van een grote afvalcontainer biedt verschillende voordelen. Zo biedt een grote container veel ruimte voor afval, waardoor je niet hoeft te piekeren over of alles wel past of dat je efficiënt moet stapelen om ruimte te besparen.

Advies van onze expert

Het kiezen van de juiste grootte afvalcontainer voor je klus kan een uitdaging zijn. Het zou vervelend zijn als je tijdens het klussen er achter komt dat de container die je gehuurd hebt te klein of te groot is. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent, en daardoor willen we je zo goed mogelijk ondersteunen bij het vinden van de perfecte container voor jouw klus. Heb jij moeite met het maken van een keuze betreft het formaat van de container? Maak dan gebruik van onze handige keuzehulp om de juiste container te huren. In onze keuzehulp wordt je van A tot Z ontzorgt bij het maken van je keuze. Zo helpen we je niet alleen bij het vinden van het juiste formaat, maar ook bij het kiezen van het juiste type container. Als je liever persoonlijk advies krijgt van een van onze deskundigen van de klantenservice, is dat ook mogelijk. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op.

Welke formaten worden gerekend tot een grote container?

Bij Praxis-kluscontainer.nl vind je voor grootschalige projecten verschillende opties van grote containers. Onze selectie begint bij de 15m³ container, geschikt voor middelgrote projecten zoals een uitgebreide tuinrenovatie of middelgrote bouwprojecten. Voor nog grotere projecten, zoals grootschalige bouw- of sloopwerkzaamheden, bieden we de 30m³ container aan. Deze biedt voldoende ruimte voor het afvoeren van een aanzienlijke hoeveelheid afval. De grootste in ons assortiment is de 40m³ container, ideaal voor de grootste projecten waarbij enorme hoeveelheden afval verwijderd moeten worden.

Welke soorten grote containers zijn er?

De ene klus is de andere niet. Er zijn veel verschillende kluswerkzaamheden die je kunt uitvoeren, en bij elke klus kan er een andere soort afval vrijkomen. Wij begrijpen dat elke klus zijn specifieke behoeften heeft qua afvalcontainer en daarom bieden we in ons aanbod allerlei afvalcontainers aan. Voor iedere klus hebben wij een geschikte afvalcontainer. De verschillende typen containers hebben we hieronder voor je op een rij gezet.

Zo kun je altijd de juiste grote container vinden die past bij het soort afval dat je hebt.

Container huren door héél Nederland

Voor elke afvalsoort een container

Stel: je gaat je huis verbouwen, een andere vloer leggen of er komt een nieuwe badkamer. Dan is het huren van een container een hele slimme keus. Zodra je weet hoe groot je container moet zijn, is het ook heel verstandig te onderzoeken voor welke afvalsoort je er een nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten, want het is allemaal al duur genoeg. Op de website kun je gemakkelijk zien wat er wel en niet in de containers mag. Ook kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. En mocht je dan toch nog twijfelen: ons deskundige team zit elke werkdag vanaf 8.00 uur klaar!

Voor elke afvalstroom een container

Opslagcontainers bij Praxis-kluscontainer.nl!

Voorjaar betekent opruimen! Dus het kan zomaar zo zijn dat je thuis of binnen je bedrijf bezig bent met ‘de grote schoonmaak’. Of misschien zit je wel midden in een verhuizing? Denk dan eens aan het huren van een opslagcontainer. Ze zijn er in 2 maten (10 en 20 ft) en speciaal gemaakt om je -tijdelijk- van aanvullende opslagruimte te voorzien. En dat lekker dichtbij op eigen terrein. Onze schone, wind- én waterdichte containers worden geleverd met een veiligheidsslot zodat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Kun jij met een gerust hart verder.

Bekijk ons aanbod
3m3 afvalcontainer huren

Levering in heel Nederland

Bij Praxis-kluscontainer beperken we ons niet tot het leveren in één of enkele regio’s. Bij ons kun je in heel Nederland een container huren. En: vandaag besteld, is vaak de volgende dag al op de stoep! Of het nu om het renoveren van je slaapkamer, het aanleggen van de voortuin of het slopen van een zolder gaat; tot 8 weken kun je (of langer mocht dat nodig zijn), variërend in grootte van 3 m3 tot 40 m3, een container huren. Er zit altijd wel een formaat bij die perfect past bij jouw klus. Check snel welke containers er beschikbaar zijn in je woonplaats en laat het klussen maar beginnen!

Kijk hier voor jouw regio